fbpx

Tüdődaganat alternatív kezelés

Dr. N.K. Budapesti 55 éves férfi
2014.05.15.- én kereste fel az egészségedért rendelőmben.

Orvosi diagnózis: Rosszindulatú tüdődaganatok, a baloldalt egy 8 mm- es és az alsó lebenyben egy 20 mm- es nagyságú. Dr. N.K. Elmondta, hogy orvos onkológus és nyitott az alternatív gyógyászatra. Elkezdett alternatív kezelési módszer után kutatni az interneten, és honlapomon keresztül talált meg engem. Elmondta továbbá kemoterápiás kezelésen nem vett részt, mert a szervezete nem bírta.

Dr. N.K. Budapesti 55 éves férfi kérésére a tüdődaganat alternatív kezelése megkezdődött a  Pszi-sebészeti technika alkalmazásávall, heti rendszerességgel. Néhány kezelés után már érezte a kezelés jótékony hatását, mind fizikailag, mind lelkileg. A terápia mellett a páciens az ajánlott étrendeket betartotta, a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte. A pszi- sebész kezelések előrehaladtával folyamatosan javult az állapota. Megkértem végeztessen ellenőrző vizsgálatokat, mert úgy érzékelem, a daganatok kitisztultak a szervezetéből.
Augusztus 26.- án a kontroll vizsgálat eredménye negatív lett. Azon a napon mikor hozta a CT, és vérvizsgálat eredményét, amin minden érték jó volt. Meglehetősen zaklatott állapodban volt, amit hirtelen nem értettem.

Kérdeztem „miért ilyen zaklatott” hiszen Ön meggyógyult! Teljesen jók a vizsgálat eredményei!

Azt válaszolta! Nem érti ezt az egészet egyszerűen felfoghatatlan számára hová tűntek a daganatok? Hogyan magyarázható ez meg tudományosan?

Erre azt válaszoltam: Ön úgy jött ide a kezelés kezdetekor, hogy hisz az alternatív gyógyászatban!

Igen, de most, hogy megtörtént a gyógyulás egyszerűen úgy összezavarodott bennem minden!

Ekkor leültem vele és elmagyaráztam az egész pszi- sebész technika működési elvét! Láthatóan ez megnyugtatta, mert össze tudta rendezni gondolatait, mivel több olyan folyamatot is elmondtam neki a technikáról, ami megegyezik az orvostudományban ismertekkel.

Történet a kezelés után: a daganatok megszűntek, a páciens teljesen felépült, kedélyállapota sokkal jobb lett, örömmel és feltöltődve tért vissza munkájába.