fbpx

Hogyan történik a kezelés

Hogyan történik a kezelés?

I. A kezeléseket megelőző konzultációk

    Minden alkalommal 15 perc jut konzultációra.

A pszi-sebészeti kezelés esetében első alkalommal a leletek megtekintése, előzetes beszélgetés és állapotfelmérés. A konzultációt közvetlen követi a kezelés, melynek időtartama 40-45 perc. Így a kezelés összesen legfeljebb 1 órás időtartamú. Amennyiben az előzetes konzultáció rövidebb ideig tart, a fennmaradó idõ a kezelés időtartamához adódik, ha az érzékelések alapján is szükség van rá.

Előzetes emailes egyeztetési lehetőség:

Ha a konzultációra előreláthatólag több megbeszélnivaló gyűlik össze, az alkalomra készülve pácienseinknek fel tudjuk ajánlani, hogy ha a kezelés elõtt pár nappal emailben elküldik tapasztalataikat, kérdéseiket, arra írásban vagy a következõ kezelés elõtt lényegorientált választ kapnak. Ha ez nem megoldható vagy mindenképp hosszabb konzultációra van szükség, második lehetõségként szoktuk javasolni, hogy foglaljanak le 1,5 órás idõpontot, amennyiben a recepción az idõbeosztás megengedni.

Ízületi problémák esetén:

Az ízületekkel, izmokkal összefüggésben lévõ problémák kezelésére egyeztetett időpontok esetében a konzultáció két részletben történik: a kezelés előtt röviden, pár szóban, míg bővebben a kezelés alatt – mivel ennél a fajta kezelési módnál a kommunikáció nem befolyásolja a kezelés zavartalan menetét. Az ilyen típusú kezelésekre 1 órás, (vagyis 60 perces) időtartamot, illetve 1,5 órás, (vagyis 90 perces) időpontokat szoktunk kiadni, mivel itt esettől függően a kezelés rövidebb idő alatt is megoldható. Példa eset legyen egy lumbágó: A várható kezelési ideje egy alkalomra 1 óra. Esetektől függően a kezelés 2-3 alkalom is szükséges lehet. De előfordulhat, hogy a problémát akár 15-20 perc alatt is megoldhatjuk: ebben az esetben is a lefoglalt időtartamot kell figyelembe venni.

II. Hogyan történik a pszi-sebészeti kezelés?

  A kezelések során a páciens felfekszik egy kezelőasztalra. Első alkalommal egy előzetes állapotfelmérés alkalmával megvizsgálom a szervek működését, a hormon háztartását és megmérem a páciens auráját, majd ezután a csakráit is ellenőrzöm.
Ezt követően szellemgyógyászati technikával megtisztítom a csakrákat és az aurát, majd beállítom a csakrákat.

Ezenkívül megnézem, találhatóak-e negatív energiák, azaz entitások a kezelt energetikai rendszerében – ha igen, akkor ezeket eltávolítom. Ha káros földsugárzás nyomait érzékelem a páciens aurájában, felhívom a figyelmet rá, és tanácsot adok, hogyan válasszon megfelelő fekhelyet magának.

  Ezután kezdem el a pszi-sebészeti energia közvetítését a fejnél, majd áttérek a májra hasnyálmirigyre, lépre kismedencére napfonat, a szakrális, végül a gyökércsakrára is. Ezt követõen a problémás területeket kezelem.

  A közvetlen kezelés ¾ óráig tart, ennek 2/3 részénél a páciens hasra fordul. Ekkor kap egy újabb fejkezelést, majd a mellékvesekérget is kezelem. Ez a tenyércsakrán keresztül történik – azaz ezen a helyen a páciens testéhez érve ruhán keresztül sugárzik be az energia. A test ezen kívül nem kerül érintésre.

  Eztán a páciens ismét hanyatt fekszik, és újra kezelem a fejét. A kezelés befejezéseként feltöltöm energiával a páciens auráját. Ez azért szükséges, hogy a felszabadult, de esetleg ott rekedt negatív energiáktól meg tudjuk szabadítani a pácienst.

A kezelés idején halk zene szól, hozzájárulva a nyugalom megteremtéséhez a páciensben. A kezelés semmilyen negatív érzéssel nem társul, sőt, nagyon kellemes és pozitív érzetekről számolnak be általában a páciensek. Már elsõ alkalommal érezhetően megerősödik a vitalitásuk, lelki problémáikra könnyebben találnak megoldást.

A kezelést követően rá szoktam kérdezni pácienseimnél, hajlandóak-e közreműködni a gyógyulásuk érdekében egy otthon teljesítendõ feladat elvégzésével. Együttmûködésre kész pácienseimnek át szoktam adni egy a kezelés hatékonyságát elõsegítõ módszert, aminek részleteit honlapomon is megtalálják ITT! >> Illetve vannak olyan esetek, amikor étrendjavaslatot teszek a páciens gyógyulása érdekében: ezt általában személyre szabottan szoktam elõkészíteni és átadni.
Minél együttműködõbb a páciens a kezelés mellett, annál valószínűbb a gyógyulás esélye illetve annál hatékonyabb a gyógyulás mértéke. Ha mindenki kiveszi a maga részét a gyógyulási folyamatban, egymást segítik ezek az energiák és hamarabb lehet a betegből ismét egészséges!

III. A kezeléseket elősegítő FONTOS kérések:

  Az alábbi útmutatásokat kérem betartani annak érdekében, hogy – mások kezeléshez való hozzájutását ne akadályozák, valamint – segítsék a gördülékeny és nyugodt munkát számunkra
  1. Kérem, jelenjen meg a megbeszélt időpont előtt 10 perccel
  2. Ha a megbeszélt időponra nem tud érkezni, akkor azt megelőzően legalább 3 munkanappal jelezze ezt nekünk. Sokan vannak várólistán, így közülük valakit be tudunk hívni kezelésre Ön helyett.
  3. Olyan helyre írja fel az időpontot, ahol nem veszíti el, nem felejti el. Előfordulhat, hogy akár 1-2 hónapot is várni kell egy-egy időpontra. Használhatja például telefonja naptárát és emlékeztető funkcióját, napi használatban lévő határidőnaplóját, noteszét stb.

A kezelések nyugodt körülményeinek megteremtéséhez, amely mindannyiunk érdekét szolgálja, hozzátartozik az is, hogy a páciensek – egymás idejét tiszteletben tartva pontosan megjelenjenek előjegyzett időpontjukra, illetve annak idõtartamát szintén szem elõtt tarják. Ennek köszönhetõen megtartva a napi tervezett ritmusunkat mi is pontosan be tudjuk tartani a kezdések és a befejezések idõpontjait, így lerövidül a páciensek várakozási ideje és könnyebben be tudják illeszteni napirendjükbe a kezelés idõtartamát a hétköznapi programok közé. A kezelésekre megbeszélt idõpontra optimálisan 10 perccel hamarabb érdemes érkezni rendelõnkbe, ahol a váróban helyet tudnak foglalni, így a kezelés idõpontjában be tudjuk szólítani.

Nagyon fontos szempont, hogy mások érdekeit és elõrejutásukat ne akadályozzuk, legyünk tekintettel embertársainkra, fõleg ha az egészségük múlhat ezen alapvetõ emberi magatartásaikon. Ennek érdekében nagy tisztelettel kérek mindenkit az általunk kidolgozott együttmûködésre illetve az alábbiakban leírtak elfogadására.

A mai világban megszokott a naptárvezetés. Mikor idõpontot kérnek, különös tekintettel arra, hogy betegeinket 1,5-2 hónap után tudjuk felvenni, mindenképp rögzítsék idõpontjaikat, hogy azok ne merüljenek feledésbe – pl. naptár, telefon, notesz, stb.

Semmilyen esetben sem használjanak papír cetliket kezelési idõpontok rögzítésére, mivel a legtöbb esetben az ilyen típusú feljegyzések feledésbe merülnek vagy elvesznek, és ezzel kárt okozunk magunknak és másoknak.

Természetesen mi is megtesszük azt, hogy mivel a kezelés idejéig hosszú várakozási idõ van, a kezelés időpontjáról pár nappal az esedékességük előtt emailben vagy sms-ben értesítjük Önöket, amire nagyon fontos, hogy visszajelzést kapjunk! Amennyiben nem érkezik válasz, úgy tekintjük, hogy problémájuk már megoldásra került, ezért nem kívánnak élni további lehetőségeikkel és töröljük előjegyzett időpontjaikat.

Aki a kezelésen nem jelenik meg, és távolmaradását még a kezelés napján sem jelezte, abban az esetben töröljük összes időpontját és ismételt jelentkezéssel tud az éppen aktuális időpontjaink közül választani. Aki több alkalommal mulasztja el a fentieket, úgy végleg törölhetjük pácienseink közül.

Ez talán szigorúnak tűnik, de fontos megérteni azt, hogy minden időpontban, amikor 3 munkanappal előre tudjuk, hogy egy páciensünk nem tud eljönni, be tudunk hívni a várólistánkon lévők közül valakit, akinek így a korábbi gyógyulását elő tudjuk segíteni. Ezzel a figyelmességgel Ön hozzájárul valakinek a gyógyulásához! Így tiszteljük egymás idejét és egészségét!

Számítunk a fent leírtak betartására és szíves együttműködésükre!

Köszönjük!