fbpx

Rólam

Kiss D Ferenc

Pszi-sebész terapeuta

Már úgy húsz éves koromban komolyan kezdett érdekelni az ezoterika titokzatos világa. Tudtam, hogy a világ nem csak a látható, kézzel megfogható valóságból áll. Tudtam, éreztem, hogy ezeken túl kell lennie valaminek, ami sokkal magasabb rendű, ami itt van bennünk, köztünk, körülvesz minket és ott van mindenben. Tudtam, az életnek kell, hogy legyen értelme. Kutatni kezdtem, szinte faltam az ezoterikával foglalkozó könyveket.

A kilencvenes évek kezdetétől a lehetõségek megnyíltak különböző tanfolyamok elvégzésére – ezoterikával kapcsolatos témakörökben. Az első ember egy aura szakértő volt, aki felhívta a figyelmemet, hogy tapasztalt és látott olyan dolgokat az energetikai rendszeremben, hogy érdemes lenne képezni magam a gyógyítás területén. Kis idő elteltével “véletlenül” találkoztam egy országosan is elismert bioenergetikussal. Megkérdezte, mivel foglalkozom. Elmondtam, hogy műszaki végzetséggel rendelkezem, ezen a területen is dolgozom. Hozzátettem, nem igazán érzem jól magam a munkakörben. Ő is megerősítette az aura szakértőtől hallottakat.

Elhatároztam, elvégzem az agykontroll tanfolyamot. Azt hiszem, innen kezdődött minden, ami gyógyítással kapcsolatos. Persze ez még mindig nem tudatos felkészülés volt részemrõl a gyógyításra.

Egy év múlva felvételre jelentkeztem, és felvételt nyertem, Michel Carayon Európában egyedülálló francia pszi-sebész egy éves tanfolyamára. Képzés után megkaptam a beavatást és az oklevelet. Innentõl kezdve már tudatosan készültem arra, hogy valamikor beteg embereken segíthessek. Tudatosan választottam tanfolyamokat, figyelve arra, hogy az ott szerzett tudásokkal bővíthessem már akkori ismereteimet. Ezután a pránanadi gyógyító mester oklevelet, megszereztem, majd a pránanadi 4/B és 4/C csontok elváltozásait gyógyító tanfolyamon is részt vettem.

A reinkarnációs utaztató technika 1. 2. 3. és a 3 plusz fokozatok tanfolyamán tanultakat is elsajátítottam. Ezt követõen elvégeztem a pránanadi gyógyító technika 6. és 7. fokozatát.Idõközben részt vettem egy karma tanfolyamon. Nagyon fontosnak tartom, hogy megértsem: az egész Világmindenség egy folyamatos létezés és cselekvés, ami megmásíthatatlanul összefügg egymással. Sok betegségre megkapjuk a választ, ennek a tudásnak birtokában, megértjük problémáink forrásait. Megértettem, hogy minden betegség gyógyítható, de nem gyógyítható meg minden ember. Ezek után szellemgyógyász tanfolyamot végeztem, és megkaptam az államilag elismert oklevelet. A tanfolyamokon tanultak az alapjai az általam használt alternatív gyógyító technikáknak.

Alternatív gyógyászattal kapcsolatos végzettségeim: