fbpx

Időpontkérés

Időpontkérés pszi-sebészeti kezelésre

Elérhetőségünk:

mobil: +36 30 222 1289
email: kissdferenc@gmail.com

Rendelési idő: kedd – péntek:  8:00 – 17:00-ig

Hétfői napon, csak telefonügyeletet tartunk. Amennyiben nem tudjuk fogadni a hívását, a rendelési időben visszahívjunk Önt!

Kapcsolattartó: Cecília

Rendelőnk címe:

2162, Őrbottyán, Kosztolányi Dezső utca 15.

A jelentkezés menete:

  1. IDŐPONT IGÉNYLÉS: az alábbi űrlapon, vagy valamelyik elérhetőségünkön.
  2. Az űrlap kitöltése után e-mailben vagy telefonon felkeressük Önt, és időpontot egyeztetünk. (ezt gondosan írja fel, hogy ne feledkezzen el róla)
  3. A kezelés díját minden alkalommal előre kérjük befizetni, az időpontegyeztetést követően 3 napon belül. 
  4. Első alkalommal lehet utalással, banki befizetéssel vagy készpénzben személyesen rendelőnkben egy előre egyeztett időpontban befizetni a kezelés díját, azaz véglegesíteni az időpontfoglalását.  Az időpont foglalása a díj beérkezésekor válik véglegessé, ezért érdemes ezt a díjat közvetlenül az időpont egyeztetés után befizetni.
  5. Kérjük készüljön úgy, amikor jön az első kezelésre, és szeretne még további időpontot lefoglalni, annak díját már be tudja fizetni a kezelést követően. Ez nekünk azért fontos, mert a további utalások figyelése, utalás visszaigazoló és emlékeztető levelek küldése rengeteg időnket elveszi.
  6. A kezelés napján kérjük, érkezzen 10-15 perccel korábban, hogy pontosan behívhassuk Önt. Várónkban kényelmesen ráhangolódhat a kezelésre ebben a pár percben.

Tudnivalók utalásos fizetéshez:

  • Amennyiben az első időpont foglalásakor ezt a fizetési módot választja, kérjük jelezze e-mailben vagy telefonon, ahol az ehhez szükséges adatokat megadjuk.
  • Kérjük, a megjegyzésben tüntesse fel nevét, amit a jelentkezéskor megadott nekünk és az egyeztetett időpontot, hogy az utalását, számlánkra történő befizetését azonosítani tudjuk.
  • A befizetés akkor végleges, amikor a díj hozzánk beérkezik. Utalás esetén ez 1 munkanap, külföldről érkező utalás esetében 1-2 munkanap.
  • A kezelés díját az alábbiak szerint tudja előre befizetni hozzánk: Kedvezményezett: Kiss Ferenc MKB bank Bankszámlaszám: 10300002-13186652-00014906 IBAN szám : HU80 10300002-13186652-00014906 Közlemény: Név + időpont

A lefoglalt időpont díja esetén, ha az időpont egyeztetést követő 3 napon belül nem érkezik meg hozzánk a díj, és nem jelentkezett ezzel kapcsolatban nálunk, akkor az időpontot felszabadítjuk mások számára.

Kezelés felépítése:

IDŐPONT LEMONDÁS:

Időpont lemondás esetén, csak abban az esetben tudjuk visszafizetni az előre lefoglalt kezelés díját, ha azt minimum 3 munkanappal (hétfőn mivel nem dolgozunk nem számít munkanapnak) a kezelés időpontja előtt jelzi telefonon!

A saját időmet ugyanúgy megbecsülöm, mint az Önét, ezért a 3 munkanapon belüli lemondás esetén, a lefoglalt időpontban a kezelést felhasználtnak, teljesítettenek tekintjük, így annak visszafizetése nem áll módunkba. 

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadja ezen feltételeimet, el nem olvasása nem mentesíti alóla!

Fontos megérteni azt, hogy minden időpontban, amikor 3 munkanappal előre tudjuk, hogy egy páciensünk nem tud eljönni, be tudunk hívni a várólistánkon lévők közül valakit, akinek így a korábbi gyógyulását elő tudjuk segíteni.

Ezzel a figyelmességgel Ön hozzájárul valakinek a gyógyulásához!

Így tiszteljük egymás idejét és egészségét!

Jelentkezzen hozzám kezelésre az űrlap kitöltésével! Bruttó összeg: 20000 Ft