fbpx

További módszereim

További módszereim

0314-sanctuary-of-truth

Szellemgyógyászat

Minden betegség a lélekből, vagy szellemből fakad. A fizikai testben csak a tünetek találhatók.

Az ember három dimenzióban működik. A szellemünk képes egy magasabb dimenzióban is működni, ezzel a technikával a súlyos betegségeket szellemi szinten, magasabb dimenziókban gyógyítjuk. A műtét során, amit készítettünk, leutasítva aktiváljuk a szellemi testen keresztül a fizikai testbe.

Rendkívül hatásos módszer, de hit nélkül nem működik.

Leegyszerűsítve. A festőművész mielőtt festeni kezdene, elképzeli a festményének a témáját, színeit, vázlatot készít, tehát először a szellemi síkon megteremti, és csak utána kezd hozzá a fizikai megvalósításhoz.

Az egész szellemgyógyászatnak ez a lényege: a fizikai testhez hozzá sem kell nyúlni.

Ezért nagyon fontos, hogy a beteg elfogadja azt, hogy minden a szellemi síkon történik meg először.

Csakraharmonizálás

A csakra szanszkrit szó, jelentése kerék.
Tölcsér alakú energia befogadó pontok, melyeken keresztül vesszük fel az energiát a mindennapi életünkhöz. Ezekből a pontokból továbbjut a felvett energia testünk különbözõ pontjaihoz, szerveihez. Hét fő csakrát különböztetünk meg. Ezek a test középvonalában helyezkednek el. A korona és a gyökércsakra kivételével, minden fő csakrának van egy aktív és egy passzív része. Az aktív rész elől, a passzív rész hátul helyezkedik el. /lásd az ábrát/

Mivel a csakráinkon keresztül vesszük fel az energiát, ezeken keresztül áramlik az energia, így nagyon fontos, hogy jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul- vagy túlműködik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát. Legtöbb esetben a napfonat csakrák működnek alul, mert ez a csakra látja el a legtöbb belsõ szervünket. A csakráink alulműködésének első jele a fáradékonyság. Az idő elteltével, ahogy öregszünk, csakráink egyre kisebbek lesznek.

A csakraharmonizálás segítségével a csakrák megtisztulnak a blokkoktól, és be lehet állítani őket a legmegfelelőbb méretre és a harmonikus működésre, így szervezetünkben helyreáll a normális energia áramlása és ez által visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások. Ha a csakráink helyes működésére már fiatal korban odafigyelünk, ellenállóbbak leszünk minden betegséggel szemben és lelassul az öregedési folyamat a szervezetünkben.

Reinkarnációs utaztatás

Az utazás vagy utaztatás két főszereplője az utazó – aki meg akarja találni problémáinak okait – és az utaztató – aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. A betegségek, lelki gyötrelmek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban, egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetők vissza, illetve előző életeinkben megtalálhatók.

Tudnivalók az utaztatásra való bejelentkezésről Kiss Ferencnél: fizikai tünetekkel járó betegségek esetében konkrét kérdésekkel tudnak jelentkezni a több órás programra.

Az utazás során a páciens egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt. Csak olyan életet, eseményt tud megutazni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is, ezzel feloldva a fájdalmakat és szenvedéseket. Ugyanis, ha egy fájdalmas eseményre pont úgy nézünk rá, ahogyan történt, akkor az többé nem lesz hatással felettünk, hiszen mindent tudunk már róla. A blokkok oldódását utazás közben sírás vagy nevetés is kísérheti.

Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, azt, hogy halála után teljes tudatossággal tovább él és a tudatához tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is. Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, amiket több száz, vagy ezer éve hozott és mivel nem vizsgálta felül, illetve nem vonta vissza õket, befolyásolják jelenlegi életét is.

Az utazás során az utazó be tudja azonosítani az előző életek és a jelenlegi élete azonos szereplőit, így megértheti kivel milyen karmikus feladat köti össze.

Nagyon fontos a megbocsátás gyakorlása is az utazás végén, akár másokról, akár magunkról van szó, ugyanis a bosszúvágy és a bűntudat is a karmikus láncolatban tart bennünket.

Az utazás lényege tehát nem a múltba révedés, hanem az, hogy az előző életeinket feldolgozva minél inkább a jelenbe jöjjünk.

Tibeti energia gyógyászat

A csontok elváltozásainak kezelése

A csontok elváltozásainak kezelése egy különleges módszer, a tibeti energia gyógyászat alkalmazásával történik. Az ezzel a technikával használt energia lehetõvé teszi alkalmazója számára, hogy csontokon, izmokon, ízületeken, különbözõ torzulásokat, rendellenességeket helyre tudjon állítani, mint például: gerincferdülés, csontritkulás, lapockacsont rendellenesség, nyaki csigolyák elmeszesedése, lumbágó, idegbecsípődés kezelése fájdalomtól mentesen.

A fent felsorolt elváltozásokon kívül, még számtalan esetben alkalmazható e technika. Lényege, hogy nem jár fájdalommal a kezelés, nincsenek sebek, és olyan elváltozásokat is lehet kezelni, amik orvosilag nem kezelhetők.

A csontok és izomzatok ízületek elváltozásainak eredményes kezelése energetikai módszerrel nem csoda, csak egy hihetetlenül jól és látványosan működő tibeti gyógyító technika, aminek történelme több mint 6700 évre nyúlik vissza. Ekkor tanulta meg az emberiség az energiák használatát, a szimbólumokkal való gyógyítást.

Hosszú ideig ez a kiváltságos tudással csak a tibeti kolostorokban élő szerzetesek rendelkeztek, ott is szigorú tradicionális keretek között adták át ezeket a tanokat. 1991-ben a Dalai Láma kezdeményezésével – nyitással a nyugati világ felé – lehetőséget kaptunk az ott alkalmazott gyógyító technikák fokozatos átvételére. Itt, Európában is szigorú tradicionális kereteken belül történik a tanok átadása és gyakorlása. A szigorú titoktartás nem szakmai féltés miatt van, hanem mert ezeknek a tanoknak a befogadására szükség van egy bizonyos spirituális fejlettségre – ennek hiányában nem érett meg az ember a tan befogadására. A tudás helyett csak káoszt okozna a felkészületlen emberben.

A technika “hihetetlen” jól működése miatt sok emberben hitetlenkedést vált ki általában – tisztelet a kevés kivételnek. Azoknak a hitetlenkedőknek, akik esetleg egy hozzátartozójuk kérésére jöttek el, sikerült megtapasztalniuk a technika hitelességét és megszabadultak a súlyos gerinc problémától, lumbágótól, elmeszesedett nyaki csigolyájuk kellemetlen tünetei megszűntek a kezelés hatására, már szerencsésebbnek érezhetik magukat, mert volt valaki mellettük, el mertek jönni az első kezelésre és ekkor már nem volt nehéz hinni a tibeti technika nehéz működésében.

A honlapom ezen oldalát azért hoztam létre, mert a látogatói statisztikákat figyelve naponta több ilyen keresőszóval keresnek az oldalamra: idegbecsípődés, nyaki meszesedés, nyaki csigolya és fejfájás gyógyítása, stb. Igen, ez napi szinten és e látogatók közül csak kevesen hisznek az általam is használt tibeti technika működésében.

“Ha nincs elég hitünk, hogy lássuk, és higgyük a jót, akkor nem is lesz részünk benne. Nem a hit az, ami gyógyít, hanem az egyetemes energia, ami azonban a hit által megnyitott utakon árad belénk.”

A fent felsorolt elváltozásokon kívül, még számtalan esetben alkalmazható e technika. Lényege, nem jár fájdalommal a kezelés, nincsenek sebek, és olyan elváltozásokat is lehet kezelni, amik orvosilag nem kezelhetők.

A csontok és izomzatok ízületek elváltozásainak eredményes kezelése energetikai módszerrel nem csoda, csak egy hihetetlenül jól és látványosan működő tibeti gyógyító technika, aminek történelme több mint 6700 évre nyúlik vissza.