fbpx

Pszi-sebészet

Fülöp - szigeteki pszi-sebészet

A Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti technikát Európában egyedül álló Michel Carayon pszi-sebész adta át TUDÁSÁT, néhány általa kiválasztott tanítványának 13-hónapos képzésben. Azon szerencsés tanítványai között voltam, aki tőle közvetlenül tanulhattam meg az igazi, hamisítatlan FÜLÖP-SZIGETEKI, MANILAI PSZI-SEBÉSZ technika alkalmazását, amelyet már én is évek alkalmazok eredményesen, pácienseim kezelésénél és oktatok, az arra alkalmas tanítványaimnak.

A FÜLÖP- SZIGETEKI PSZI-SEBÉSZ technika, több ezer éves múltra vezethető vissza.

A pszi-sebészet elválaszthatatlan a páciensek lelki problémáinak feltárásától és megoldásától. Ez a tény maga is figyelemre méltó, mert mikor a páciensek fizikai testében kialakult daganatot, cisztát vagy más elváltozást hozunk helyre, a lelki problémák is feltárásra kerülnek és megoldódnak. Ma már mindenki tudja, minden betegségnek valamilyen lelki háttere van, aminek a kivetülése a testben nyilvánul meg.
Ez az energia, amit a kezeléshez, beavatkozáshoz használok, tudatos, intelligens energia. Rendkívül kifinomult, sejtszintig hatol a szervezetbe, tudatosan végigáramlik azokon a testrészeken, ahol negatív elváltozásokat talál. A daganatos betegek kezelésénél pontosan ezért nem alakul ki áttét soha és ettől nem is kell aggódnia senkinek, akiket így kezelnek.
Kezeléskor az energiának csak az eszköze, az átvezetõ csatornája vagyok. Előidézni, kellő ráhangolódással, hittel, a beteg iránt érzett együtt érzéssel lehet, az erre beavatott embernek.

1108649453-1

A pszi-sebészeti energia ilyenkor keresztüláramlik a testemen, és a kezemen át magától hatol be az érintett szervbe, és pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Minden embernek azt adja, amire szüksége van. Gyakran krízisszerűen idézi elő a kiválasztódást, ez azonban elkerülhetetlen a sejtek méregtelenítéséhez.
Általában a kezelés első pillanatában érzik a betegek, hogy föléjük helyezem a kezemet, annak ellenére, hogy a test fölött van kb. 3 cm-re, levitált kéztartásban. A pácienseim általában érzékelik az energia áramlását. A feltöltést az erő központon kezdem, és 2-3 perc után hallani lehet a páciens hasából a bélműködés felgyorsulását. Az energia elosztó csakra feltöltése után, a problémás szervet vagy testrészt kezelem..
Az energia, amit használok, közvetítek, rögtön megkezdi a testben és az aurában jótékony hatását. Vannak finomabb érzékelésű páciensek, akik nem csak az energia beáramlását, de egy bizonyos kifelé áramlást is érzékelnek.

A beszámolónak igazán örülök, mert ez a visszacsatolás igazolja azt az elméletet, hogy a testben áramló pszi-sebész energia kóros elváltozásokat visszafordítja, azaz kioltja a negatív energiákat ezekrõl a helyekrõl, és mint negatív energia, azonnal távozik a testből. Így a daganat vagy más kóros elváltozás visszafejlődik, teljesen felszívódik, megszűnik..
Az intelligens energiáról egy eset: egy páciensemet prosztata problémával kezeltem, és mikor a kezelések végére értünk, tájékoztatott, hogy nem csak az alhasi problémák szűntek meg, de egy korábbi balesetben csúnyán összetört lába is sokkal erősebb lett, mint a kezelés előtt volt.
A kezeléskor lábproblémáról nem tudtam. Ez az eset is megerősíti azt az elméletet, hogy ez az energia annyira kifinomult és intelligens, hogy pontosan tudja, mit kell tennie.

1108649453-1

Milyen betegségek fordíthatók vissza ezzel a technikával?

Azt mondom, amit tapasztaltam. Az egyszerű gyulladásos betegségtől a krónikus fejfájáson, a pszichoszomatikus elváltozásokon, a daganatokon keresztül, a daganatos betegségek különbözõ formáin át, a prosztata problémák, és autoimmun betegségek teljesen kezelhetõk ezzel a technikával és több más gyógyíthatatlannak tartott betegségig sikeresen, és hatékonyan alkalmazható ez a gyógyító technika. A páciens, a kezelések után, a fizikai test betegségei visszafordításán túl, lelki egyensúlya is helyreáll. Vitalitása megerõsödik, optimistább lesz és könnyebben kezeli a nehezebb élethelyzeteket.

Korona csakra

Harmadik szem csakra

Torok csakra

Szív csakra

Gyökér csakra

Szakrális csakra

Napfonat csakra

Hogyan működik a pszi-sebészeti energia, mi a lényege?

A pszi-sebész energia minden egészséges életfolyamatot támogat az emberi szervezetben, szövetekben és a sejtekben. Ami a legfontosabb, hogy egy regenerálódási folyamatot indít el a pszi-sebész energia, az egész testben és az energetikai rendszerünkben és az aurában. Mivel a lélekre gyógyító hatást az energetikai rendszerünkön keresztül érjük el, ezért fontos és elengedhetetlen az energia testünk egészséges működésének helyreállítása. Ha az energetikai testünk és a lélek egészségessé válik, megszűnik betegség a fizikai testünkben történő kivetülése is. Felszívódnak a rosszindulatú daganatok,a polipok eltávoznak a testbõl, a toxikus anyagok kitisztulnak a szervezetünkbõl, és még sorolhatnám, mi minden pozitív változásokon keresztül megy ez után át a fizikai testünk.

Kézzelfogható bizonyíték, a pszi-sebész energia működésére!

A pszi-sebész tanfolyam második felében van egy házi feladat, aminek az eredménye kézzel fogható bizonyítékként szolgál, hogy a tanfolyam hallgatói képesek a pszi-sebészeti energia közvetítésére.Egy példa egy eredményes házi feladatról, ami egy teljesen nyers, tenyérnyi méretű hússzelet és egy frissen felütött tojás energiával történõ kezelése után született. A nyers hús és tojásba közvetített energiák kioltották azon baktériumok negatív energiáit, amik a tojás és hús bomlását idézték volna elő, így nyári idõben, hűtés nélkül egy tökéletesen kikristályosodott tojás és egy kiszárított, teljesen tiszta, ehető hús jött létre.