fbpx

Vastagbélgyulladás kezelése alternatív úton

Á. Judit, 30 éves nõ, Budapesten él.
2013. november. 21.-én keresett fel Egészségedért rendelõmben.

Orvosi diagnózis: vastagbélgyulladás a vastagbél leszállóágának alsó fele, szigmabél és végbél erõs gyulladásos állapot. A végbélnél pecsételõ vérzés, székletürítésnél erõs vérzés, melynek csökkentésére kúpot írt fel, a kezelõ orvosa. A kúp alkalmazása nem ért el megfelelõ eredményt a vérzést, csak enyhén csökkentette. Á. Judit páciensem a vastagbélgyulladás miatt kérte, hogy kezeljem az általam alkalmazott pszi- sebész technikával. 2008-ban már járt hozzánk Á. Judit páciensünk kezelésre, autoimmun betegséggel. Az egészsége annyira leépült, hogy a sok szteroid okozta csípõfej- elhalás is létrejött. Két mankóval járt, protézist akartak rakni, amit nem engedett. Ezekbõl a betegségekbõl már teljesen felépült illetve a csípõfej- elhalás is kimutathatóan javult. A kezelés eredményességének köszönhetõen ismét igénybe vette a pszi-sebész technika hatékony módszerünket.

A páciens kérésére a kezelése megkezdõdött, a pszi-sebészeti technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. Az vastagbélkezelése nem csak fizikai, hanem lelki szinten is történt, mivel az ultrahang után egyre gyakoribb tünetei voltak a páciensnek, melyek valószínûleg pszichésen alakultak ki nála. A kezelés mellett páciensünket kértük, hogy tartsa be a megfelelõ diétát, amit ajánlottunk neki.
Mivel páciensünk a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte, az ajánlott diétát megtartotta, így folyamatosan javult az állapota. Az optimális haladás érdekében hetente látogatott el rendelõmbe pszi-sebész kezelés miatt, így tünetei egyre enyhültek és lelkileg is egyre kiegyensúlyozottabbá vált.

Történet a kezelés után: 4 kezelés után, már komoly javulást érzett páciensünk, lelki szinten egyre több pozitív változás ment végbe nála. 6 pszi- sebészeti kezelés elteltével, pedig az alhasi fájdalmak és a végbél vérzése is teljesen megszûnt. Á. Judit páciensem a kezelések után teljesen meggyógyult. A kezeléssorozat végén, mint más eseteknél is, orvosi ellenõrzõ vizsgálatra irányítottuk páciensünket, így orvosi diagnózissal is megerõsítették a gyógyulását.