fbpx

Kezelhető betegségek

Kiemelten kezelhető betegségek

A következõkben az általam már kezelt betegségeket sorakoztatom fel egymás után, melyek listája még nem teljes, lehet, sosem lesz az: ugyanis az általam használt kezelési technikák óriási elõnye az, hogy a legszélesebb körben alkalmazható, szinte minden területen, így újabb és újabb betegségekkel találkozom.

A pszi-sebészeti energiával történõ gyógyítás sokszínûségét mutatja például az is, hogy a pánikbetegség, a daganatos betegségek, a krónikus fejfájás vagy menstruációs panaszok (stb) kezelésére is alkalmazható.

A pszi-sebész technikával történõ kezelések eredményeként az éppen fennálló betegségen kívül sok más pozitív változás létrejön a páciens szervezetében pszichéjében, energetikai rendszerében. Egy kezelés sorozat végére a pácienseink lelkileg kiegyensúlyozottságot érnek el! Energetikailag sokkal jobban mûködnek és ezáltal erõsödik az immunrendszerük, így ellenállóbak lesznek a különféle betegségekre. Mindezeken felül kaptunk olyan visszajelzéseket is, hogy olyan betegségek is megszûntek a kezelt páciensnél, amit a kezelés idején nem mondott el, mivel akkor egy sokkal súlyosabb betegség foglakoztatta. Sok olyan beszámolóval is találkoztunk, akik a libidójuk erõsödését fedezték fel a kezelések végére, de legtöbb esetben már a kezelés sorozat közben is tapasztaltak pácienseink. Ez számunkra természetes, mert az alapkezelés része a kismedence kezelése is és így a férfi és nõi ivarszervekre kedvezõ és tartós hatást fejt ki az energia.

A derékfájás (isiász, lumbágó) kiváltó okai és az idegbecsípődés alternatív kezelése

Lumbágó idegbecsípõdés derékzsába, és isiászon (ülõidegzsába) az alsó deréktájon a derékba, a keresztcsont tájékába nyilalló, hirtelen fellépõ fájdalmat értjük. Az ágyéki gerincoszlop feletti vastag hátizom heves fájdalma, melyet egyetlen rossz mozdulat is kiválthat. 
Elõfordulása nem korhoz kötött, fiataloknál is elõfordul, bár idõsebb korban gyakoribb lehet az erõsebb kopások miatt.
A lumbágó és az isiász önmagukban nem betegségek, de a gerincoszlop alsó részének túlterhelésére vagy mûködési rendellenességére utaló, figyelmeztetõ jelek. Véglegesen általában orvosilag nem gyógyíthatóak, ellenben a pszi-sebész technikával kiváló eredményeket lehet elérni a lumbágó alternatív kezelés, az isiász alternatív kezelés és a porckopás alternatív kezelés során.

Gyógyulás történetek:

A csontritkulás alternatív kezelése

A csontritkulás, osteoporosis olyan betegség, amelynek következtében a csontszövet mennyisége csökken. Ennek következtében csökken a csontok teherbíró képessége is, amelyek így könnyebben is törnek. Az osteoporosis okozta törések leggyakoribb helyei: a csukló, a csípõtájék és a csigolyák. A csontritkulás alternatív kezelése során alkalmazott Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti technikánakköszönhetően a csontritkulás eredményesen kezelhető.

Gyógyulás esettanulmány:

Lapockacsont rendellenesség javítása

A lapockacsont háromszög alakú csont. Belsõ oldalon párhuzamosan fut a gerinccel, és hátulról támasztja a vállat. Ha a lapockacsont elmozdul a helyérõl, akkor az adott lapockacsont oldal, gerinccel való párhuzamossága megszûnik. Másik rendellenesség, az úgynevezett “angyalszárny” kialakulása a lapockacsont oldalt a bordáknál, a hónalj alatt eláll a testtõl esztétikai gond, majd váll ízület gondokat okozhat.

pszi-sebészeti technika alkalmazásával eredményesen kezelhetõ a lapockacsont rendellenesség.

Gyógyulás esettanulmány:

Nyaki csigolyák elmeszesedésének alternatív kezelése

A nyaki csigolyák elmeszesedése korlátozott, és fájdalmas mozgást, fejfájást, alvászavart és szédülést okozhat. A túlzottan elhanyagolt nyaki csigolyáknál akár nyaki sérv is kialakulhat, mivel a nyaki csigolyák, ha nem mozgunk eleget, oly mértékben elmeszesedhetnek, hogy csak 2-3 csigolya képes a mozgásra, az is korlátozottan, így ez a terület akkora terhelésnek van kitéve, hogy létre jöhet a nyaki csigolya sérv. Leggyakoribb esetben, csak a nyaki hetes csigolya elmozdulása okoz kellemetlen tüneteket. Szemrevételezéssel is észre vehetõ a nagyfokú kiemelkedése a többi csigolyáktól. Önmagában a nyaki hetes csigolya elmozdulása is igen kellemetlen tüneteket képez, ezért érdemes idõben megkezdeni kezelésüket.

nyakicsigolyák elmeszesedésének alternatív kezelése során kiváló eredményeket lehet elérni a pszi-sebészeti technika segítségével.

Gyógyulás esettanulmány:

Epekő és alternatív kezelése

Az epekõ akkor jön létre, amikor az epében – az epehólyagban tárolt váladékban – kis kõszerû kristályok, rögök válnak ki. Az epe több összetevõbõl áll, ezek a koleszterin, az epesavak sói, a bilirubin és a víz. Ha az epehólyag nem tud megfelelõképp kiürülni, vagy a koleszterin, az epesavak vagy a bilirubin túlságosan felszaporodik az epében, kialakulhatnak az epekövek.
Az epekövek változó méretûek, lehetnek olyan kicsik, mint egy gombostûfej, de vannak golflabda méretûek is. 
Az epeköves betegek 70%-nak egyáltalán semmilyen tünetei nincsenek, és legtöbben magukról az epekövekrõl sem tudnak. A köveket gyakran egyéb okból végzett vizsgálatok során fedezik fel. Ezért hívjuk ezeket „néma” epeköveknek. Ha valakinek néma epekövessége van jobb, ha kerüli a zsíros ételeket, de amíg tünetek vagy fájdalom nem jelentkezik, nincs szükség sebészi beavatkozásra. 
Az epehólyag elzáródása egy elõrehaladott formája a problémának, ekkor az epekõ jelenléte epegörcsben nyilvánul meg. Legjellemzõbb tünete a heves, görcsös jellegû, jobb bordaív alatti fájdalom, mely fõként a jobb váll irányába sugárzik. A fájdalom percekkel az étkezés után jelentkezik, zsíros, nehéz ételek válthatják ki. Az el nem folyt epe heveny epehólyag-gyulladáshoz is vezetheti. Gyakori társuló tünet a hányinger, hányás, belekben a gázok felszaporodása.

Az epekõ betegség orvosi kezelése folyamatos gyógyszeres terápiával jár vagy súlyosabb esetben a hólyag eltávolítását jelenti, ellenkezõ esetben a kõ kiújulásának nagy a valószínûsége.  
Az epekõ alternatív kezelése a pszi-sebészeti technika segítségével gyógyszeres kezelések, és az epehólyag eltávolítása nélkül lehetséges bármely nem és korosztály számára.

Gyógyulás esettanulmány:

A polip alternatív kezelése

A polip a méhbõl kiinduló, jóindulatú szövetszaporulat, amely elõfordulhat a méh üregében  /méhtest-polip/, illetve a méhen kívül, általában a méhszájból kiindulva /méhnyak-polip/. A méhtest-polip a méh ürege felé növekedõ, jóindulatú, de sokszor panaszokat (ismételt spontán vetélés, meddõség, vérzészavar, alhasi görcsök) okozó betegségrõl van szó, amely hormonálisan érzékeny. A polip kialakulása túlsúlyos, magas vérnyomásos, cukorbeteg pácienseknél sokkal gyakoribb, illetve családi halmozottságot is mutat. A betegség diagnosztikája hüvelyi ultrahangvizsgálattal lehetséges. Idõnként nem könnyû megkülönböztetni a jóindulatú méhnyálkahártya megvastagodástól.
méhszáj-polip (méhpolip) a méhszájból kifelé, a hüvely felé növekedõ, jóindulatú képlet, amely leggyakrabban nõgyógyászati daganatszűrésnél derül ki, a mérete lencsényitõl diónyiig terjedhet. Sokszor semmi tünete nincsen, máskor rendszertelen vérzéseket, illetve kontakt/szex közbeni/ vérzéseket okoz.
polipok kezelése mûtéti, az elváltozás rövid altatásban küret vagy hiszteroszkópia / méhtükrözés / során kerülhet elváltozásra. Lényege, hogy az eltávolított polip szövettani vizsgálat ki tudja zárni az esetleges rosszindulatú daganatos elváltozást és így megnyugtató eredményt adhat. Amennyiben tehát szimpla jóindulatú polipról van szó, további kezelés nem szükséges, csak a rendszeres kontroll. Ha a polip szövettani vizsgálata során rosszindulatú betegség gyanúja merül fel, további kivizsgálás és kezelés szükséges. A polip eltávolítása tehát megszûnteti a panaszokat, de sajnos a polip kiújulásra hajlamos, ezért az esetek egy részében a mûtét késõbbiekben meg kell ismételni. A pszi-sebész kezeléssel jó eredményeket lehet elérni polip betegségek kezelése területen.
 
pszi-sebészeti technika alkalmazásával kiváló eredményeket lehet elérni a polip alternatív kezelése folyamán.
 
A pszi-sebész kezeléssel oldódnak a polip kiváltó okai a lélekbõl, ennek eredményeként nem kell félni a polip újabb kialakulásától.
 

Gyógyulás esettanulmány:

Parkinson-kór és kezelése

A Parkinson-kór ismeretlen eredetû betegség, mely az agyi ingerületátvivõ anyaggal mûködõ agyi területek pusztulásával jár. Ha a pusztulásnak bizonyítható oka van – pl. baleset, agyvérzés, agyi infarktus, agyvelõgyulladás, anyagcsere-betegségek, akkor Parkinson-szindrómáról beszélünk. Amikor a tünetek jelentkeznek, a betegek az érintett agysejtjeik legalább 80%-át már elveszítették. Ez a betegség bármely életkorban elõfordulhat.
Az ismeretlen eredetû Parkinson-kór viszont az idõs, 60 év feletti emberek betegsége, bár az esetek 5-10%-ában az elsõ tünetek már 30-40 éves kor között megmutatkozhatnak. Férfiaknál valamivel gyakoribb. 

A legjellemzõbb, klasszikus tünetegyütteshez a következõ betegségtünetek tartoznak: mozgásszegénység, kézremegés, izomtónus fokozódás okozta merevség és tartási instabilitás. Az elsõdleges tünetek mellett a lelassult gondolkodás, majd értelmi hanyatlás is gyakran észlelhetõ, melyek hosszú évek alatt teljesednek ki. A legtöbb betegnél nem fejlõdik ki egyszerre valamennyi klasszikus tünet. A betegség kifejlõdése egyénenként igen eltérõ lehet. A legtöbb esetben súlyos rokkantságot eredményez
A Parkinson-kór a hagyományos orvoslás szerint gyógyíthatatlan betegség, fejlõdését csak gátolni tudják, mely gyógyszeres kezeléssel jár.

A pszi-sebészeti technika egy regenerálódási folyamat beindulásának eredményeként lehetõvé teszi a Parkinson-kór teljes visszafordítását gyógyszeres kezelés nélkül.

Gyógyulás esettanulmány:

Menopauza alternatív kezelése (Klimax alternatív kezelése)

Mikor van szükség a menopauzális tünetek kezelésére?
A menopauza legjellemzõbb tünetei közé tartoznak a hõhullámok és a hangulatingadozások, felléphet továbbá vaginális szárazság is. Ezek a klimax problémák ugyan zavaróak lehetnek, de érdemes tudnunk, hogy az ösztrogénszint tartósan alacsony szintjének állandósulásával többnyire maguktól is megszûnnek a panaszok. Kezelésre csak abban az esetben van szükség, ha a tünetek hosszabb ideig és a mindennapi tevékenységeinket is akadályozó formában lépnek fel.
Az utóbbi esetben például az ösztrogén szedésével lehet enyhíteni a tüneteken. Ez azonban csak akkor jöhet szóba, ha nem áll fenn nálunk az emlődaganat kialakulásának fokozott veszélye, a hormonterápia ugyanis növelheti az emlõdaganatok megjelenésének esélyét. Ha ez kizárható, akkor rövidebb-hosszabb ideig érdemes lehet megpróbálkozni az ösztrogéntartalmú készítmények szedésével. Ez megszüntetheti a hõhullámokat, a hangulatingadozásokat és az esetlegesen fellépõ depresszió tüneteit is, valamint megelõzi a csontritkulás problémáját. Ha azonban a hormonterápia mégsem megfelelõ, más kezelési módok is szóba jöhetnek: a hõhullámok ellen jót tehet például az E-vitamin, vagy más mesterséges hormonkészítmények.
Ennél komolyabb odafigyelést igényelnek azok a kórképek, amelyek a változókor (klimax) kezdetét követõen fenyegetik a nõket. Ilyenek a csontritkulás, az emlődaganat és a szív-érrendszeri megbetegedések, amelyek kockázata általában az 55 éves kort követõen kezd el emelkedni. A leghatékonyabb megoldást a posztmenopauzális egészségmegõrzés jelenti, ami a problémákat a maguk összetettségében szemlélve, egyidejûleg tûzi ki célul a változókor utáni csontritkulás kezelését, valamint az emlődaganat és a szív-érrendszeri betegségekre hajlamosító tényezõk csökkentését. A megfelelõ életmódnak természetesen kiemelt szerep jut, hiszen ez az, ami a mesterségesen bevitt készítmények nélkül is képes jelentõsen javítani az életminõségünkön. 

klimax alternatív kezelése folyamán alkalmazott pszi-sebészeti technika segítségével, nem csak a kellemetlen hatásokat és tüneteket lehet megszüntetni, hanme a klimax beköszöntésének idejét is lehet késleltetni, vagy akár egy bizonyos ideig visszafordítani, – ami történhet egy késõi gyermekáldás céljából is.

Valamint megelõzhetõ a csontritkulásszív-érrendszeri megbetegedések és az emlődaganat kialakulásának veszélye is a pszi-sebészeti technika segítségével.

Gyógyulás esettanulmány:

A prosztatadaganat alternatív kezelése

A prosztatadaganat oka nem ismert, így a betegség megelõzése érdekében gyakorlatilag nem tehetünk konkrét lépéseket. 
Az idõben felismert prosztatadaganat kezelése eredményes lehet vagy legalábbis visszaszorítható, a beteg számára így jó minõségû, lényegében tünet- és panaszmentes élet biztosítható. Ez persze csak abban az esetben igaz, ha a prosztatadaganatos beteg jól megválasztott és idõben alkalmazott terápiás beavatkozásban részesül. Hogyan dönthetõ el, hogy mi a legmegfelelõbb kezelési mód? Ehhez – a prosztatadaganat diagnózisát követõen – további kivizsgálásra van szükség. Ilyen vizsgálatok az urográfia, az endoszkópos és a röntgenvizsgálat, a csontszcintigráfia, valamint a CT- és az MR-vizsgálat. 
Hogyan zajlik a betegség diagnózisa? Ehhez egy összetett vizsgálatsor szükséges, amelynek egyaránt része a rektális digitális vizsgálat, az ultrahangos vizsgálat, a vérvizsgálat – amely a prosztataspecifikus antigén, a PSA szintjének meghatározására szolgál – valamit a szövetmintavétel. A prosztatadaganat teljesen megbízható, végleges diagnózisa csak ez utóbbival állítható fel. A kivett szövetmintákat – a mikroszkópos kórszövettani vizsgálat érdekében – patológiai laboratóriumba küldik: terápiás beavatkozás alapjául csakis az így megerõsített daganatdiagnózis szolgálhat. A diagnosztikai leletek alapján történik meg a prosztatadaganat stádium-meghatározása is, ami szintén fontos adat a megfelelõ terápia kiválasztása szempontjából. 
A prosztatadaganat kezelésének lehetõségei – a daganat stádiumától és egyéb tényezõktõl függõen – a sebészi beavatkozás, a sugárkezelés, a hormonterápia, illetve a kemoterápia. A prosztatadaganat kezelésében használt eljárások káros mellékhatásokkal járhatnak, ezek azonban sok esetben a minimálisra csökkenthetõek. Az újabban kidolgozott mûtéti eljárásokkal például az esetek jelentõs részében elkerülhetõ azon idegek károsítása, melyek a hímvesszõ merevedését és a hólyag záróizmának mûködését szabályozzák.

A prosztatadaganat alternatív kezelése pszi-sebészeti technikával lehetséges minden korosztály számára.

Gyógyulás esettanulmány:

Az autoimmun betegség alternatív kezelése

Az autoimmun betegségek olyankor alakulnak ki, ha a szervezet valamilyen oknál fogva nem képes felismerni saját struktúráját és immunválaszt indít el saját sejtjei és szövetei ellen, gyulladást okozva. Más megbetegedésben a bõrön kiütések jelennek meg, miközben a szájban a lágy szájpadlás nyálkahártyáján fekélyek, herpeszszerû elváltozások vannak jelen. Az autoimmun betegségeknél gyakran figyelhetõ meg többfajta, egy idõben megjelenõ bõrtünet, sokszor napfényre fokozódó vöröses bõrkiütések, melyeket a kis erek gyulladása (vasculitis) kísér.

Az autoimmun kiemelt elõfordulási helyei

Kiemelt helyei az autoimmun betegségeknek a savós hártyák, mint mellhártya, az ízületi szerkezetek, a pericardium, a vese, és a bõr kapillárisai, de szinte minden szerv lehet érintett. Innen a betegség elsõ jellegzetessége, hogy általában kisebb-nagyobb elváltozások jelennek meg, távoli és egymástól független helyen.

Mikor keressen fel szakorvost?

A felsorolt tünetek, fõleg, ha egyediek, általában nem biztos, hogy autoimmun betegség kezdetét jelentik. Ha az említett tünetek együttesen jelennek meg, visszatérõ jelleggel, nem igazán javulnak, akkor szakorvoshoz kell fordulni, aki keresni fogja az autoimmun betegségeket. (Forrás: Dr. Brugós László)

Saját tapasztalataim a betegségrõl és gyógyításáról: az autoimmun betegségek kezelése ma még orvosilag nem megoldott, oki terápia nincs. Alkalmaznak immunreakciók csökkentését célzó gyógyszeres kezelést, mint a kortikoszteroidok – sajnos ezek többet ártanak, mint használnak. Az immunreakciók csökkentésével az autoimmun betegség kezelése nem oldható meg, természetesen ezt senki sem állítja, csak az oki terápia hiányában használják, azaz tüneti kezelést próbál alkalmazni az orvos tudomány, így az autoimmun kezelése kudarcba fullad.

Az immunrendszer mûködése nélkül nem képes megvédeni a szervezet magát a betegségektõl. Az elsõ autoimmun betegemnél tapasztaltam meg a sokak által még nem ismert vagy tagadott jelenséget. Az elsõ páciensem energia terében nagyon erõs negatív energia rezgésére lettem figyelmes, mint pszi-sebész én is igen magas rezgésû kifinomult energiával dolgozom és ennek köszönhetõen különbözõ energiákat könnyedén érzékelek és így fedeztem fel az elementálok (átok, rontás) jelenlétét a páciensem energetikai rendszerében, ami a rombolást okozta páciensem szervezetében.

A fizikai testre gyakorolt hatása pl.: daganatos betegségek, orvosilag nem kezelhetõ fekélyes megbetegedések, meddõség, különbözõ bõrbetegségek, autoimmun betegség, szemölcsök, erõs depresszió stb. Csecsemõmirigy megbetegedés, minden esetben átkok vagy generációs átok hatásai.

Jelenleg is kezelek autoimmun beteget – a mai napig hat esetem volt és mindenkinél, kivétel nélkül ilyen jelenségek voltak tapasztalhatók. A kezelések legelején az a legfontosabb, hogy a beteg energetika rendszerébõl eltávolítsuk ezeket a romboló energiákat.

Ezek után kezdõdhet a pszi-sebészeti energetikai kezelés, melynek hatékonysága még eddig minden esetben eredményesnek bizonyult.

Gyógyulás esettanulmányok:

Az öregedés lassítható a pszi-sebészeti energiával

Az öregedés természetes folyamat életünkben, de lehetséges a lassítása pszi-sebészeti energetikai kezeléssel. Az öregedés folyamat lassítható, errõl kellõ idõben kell gondolnunk. Elkezdhetjük akár 30 éves korban, 40 éves korban vagy 50 éven túl is. Minél elõbb, annál kevesebb öregedés által kialakulható betegségeket, tüneteket kell megélnünk. Tudni kell, hogy öregedés folyamatnak nagyon nagy szerepe van az energetikai rendszerünk helytelen vagy helyes mûködésében. Az ember energetikai rendszere a csakrákon keresztül jut az életet adó kozmikus energiához. A csakráink aktivitása az idõ elõre haladtával, vagy betegség esetén, lelassul, így az energetikai rendszerünk nem kap elegendõ energiát. A szerveink kisebb teljesítménnyel mûködnek, csökken a sejt utánpótlás, az anyagcsere, a méregtelenítés, az agyi tevékenységünk, a hormonjaink egyensúlya felborulhat.

Mit várhatunk az energetikai rendszerünk helyreállításával, karbantartásával?
A pszi-sebészeti energia /melyrõl részletesen olvashatunk a pszi-sebészet oldalon/ minden egészséges életfunkciót támogat. Kioltja, a szervezetünkben lévõ negatív energiákat ez által megakadályozza, hogy a szervezetünkben a negatív energiák kóros elváltozást hozzanak létre. Elõsegíti a szervek egészséges mûködését, felgyorsul az anyagcsere, a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetünkbõl. Lelkileg kiegyensúlyozottak leszünk, fizikai cselekvési kedvünk megnõ. Ellenállóbbak leszünk a betegségekkel szemben. Szexuális energiánk megerõsödik, amely mindkét nemre egyaránt vonatkozik.

A kezelés heti egy alkalommal ajánlott, ideje 1-óra / alkalom, míg a szervezetünk eléri az egészséges állapotot. Az elsõ 2-3 kezelés után már érzékelhetõk a pozitív változások. A kezelés sorozat után kortól és állapottól függõen havonta- negyedévente 1 alkalommal ismételhetõ, melynek idõtartama 1-óra.

A stressz kezelése pszi-sebészeti technikával

Igen, ez lehetséges! A pszi-sebészeti energia segítségével kezelt embertársaimat, bármilyen betegséggel kezeltem is, a kezelés sorozat végén jelentõsen megváltoztak pszichésen.
Kiegyensúlyozottabbak lettek lelkileg, akiknél tapasztalható volt önértékelési zavar vagy stressz, ezek kezelése után teljesen megszûntek, magabiztos én-tudattal élhetik újra az életüket. 

A pszi-sebészeti kezelések során sokan számoltak be munkahelyükön történt változásokról pl:
Szívesebben végzik napi feladataikat, kreatívabbak, a munkahelyükön jobb viszonyt alakítottak ki fõnökeikkel, munkatársaikkal. Mások, a családi kapcsolatokat tudták harmonikusabbá tenni.

Mi történt, megváltozott a világ körülöttük?
Nem. Õk változtak meg, megszabadultak egy olyan betegségtõl, mint a stressz, és másként viszonyultak az Õket körülvevõ embertársaikhoz.

Az ember, aki kiegyensúlyozott lelkileg, Önértékelési zavarai nincsenek, stressz mentes, magabiztos éntudattal rendelkezik, bátran szembe nézhet a világ kihívásaival.

Gondoljuk, csak el, menyivel másként vennénk részt egy állás interjún. Sokan ismerik a tudatosan felépített állásinterjúkat, melyek sértõ, provokáló kérdéseket zúdítanak a jelöltekre, akinek ellenséges légkörben kell megõrizniük a hidegvérüket és bizonyítani tudásukat.

Bizonyára sokan tudják, léteznek durva stressz interjúk, mint kiválasztási eszköz megítélése. Sokan tartják ezt a módszert kulcsnak, a nagy nyomással járó munkakörök betöltéséhez. Mi történhet, ha elnyertük álmaink állását, és nyakunkba zúdulnak a nagy nyomással járó feladatok.

Az ember, aki megszabadult a stressz problémájától és az ezzel járó feszültségektõl, így energiát szabadít fel magában és könnyedén felülkerekedik az emberpróbáló kihívásokon.

A végeredmény: szívesen végzi a munkáját, könnyedén ér el sikereket, és még csak fáradtságot sem érez munkája során, mert szereti azt, amit csinál – igen, megszûnt a stressz.

stressz alternatív kezelése során kiváló eredményeket lehet elérni a Fülöp-szigeteki pszi-sebész technikának köszönhetõen.

Gyógyulás esettanulmányok:

A rosszindulatú daganatok alternatív kezelése

A rosszindulatú daganatos betegségek több közös jellemzõje a szabályozatlan sejtszaporulat, biológiai szövetekbe való betörési képesség. Ez utóbbi tulajdonságuk történhet invázióval és áttétképzéssel is. Ezt a kontrollálatlan növekedést olyan DNS-hibák, genetikai mutációk okozzák, melyek a sejtciklus szabályozásában vesznek részt.

Általában több ilyen mutációra van szükség a daganat kialakulásához. Néhány ilyen hibát kemikáliák, fizikai hatások okoznak, mások öröklõdnek vagy éppen spontán jelennek meg. Azaz genetikus és környezeti tényezõk együttesen vezethetnek eltorzult növekedési szabályozáshoz.
A rosszindulatú daganatos betegségek kezelése alkalmával tapasztaltuk, hogy a probléma számos tünetet okozhat, melyek attól függõen alakulnak ki, hogy a daganat hol helyezkedik el, milyen a karaktere és van-e áttétképzés. Akár fájdalmatlan is lehet. A diagnózis után a rosszindulatú daganatos betegségek kezelése esetében az orvostudomány kemoterápiával, sugárkezeléssel vagy sebészeti beavatkozással próbálják a daganat terjedését megalítani. Az orvostudománynak a rosszindulatú daganatokkal foglalkozó ágát onkológiának nevezik.

Ma még az orvostudomány nem ismer más módszert: a rosszindulatú daganatos betegségek kezelése a kemoterápiával, sugárkezeléssel kimerül. A jó gyógyász azt is tudja, hogy a legyengült szervezet számára a kemoterápia, sugárkezelés, majdnem mindig túlterhelést jelent, holott a méregtelenítés lenne szükséges és azt is tudja, hogy a fellépõ mellékhatások legtöbbször, az öngyógyító erõk összeomlásához, s ennek következtében gombás megbetegedéshez, tüdõgyulladáshoz, szívgyengeséghez stb.- gyakran a halál végsõ okához vezetnek.

Gyógyulás esettanulmányok:

Mit tehet a pszi-sebész a daganatos betegségek kezelése érdekében?

Elõször is a szervezetben helyreállítja, az immunrendszert. Pszi-sebészeti energetikai beavatkozással a rosszindulatú szövetburjánzás megállítható és visszafordítható, a beáramló energia a kóros szövetekbõl, sejtekbõl kioltja, eltávolítja az azokat mûködtetõ negatív energiákat. A daganatos sejtburjánzás körül létrehoz egy burkot s ezzel elzárja az egészséges sejtektõl, véráramtól, szövetektõl, ennek elérésével áttétek már nem alakulhatnak ki. Ezután az energia elkezd befelé haladni a burkon belül, és megszünteti azok alacsonyrezgésû energiáit, így a rosszindulatú daganatok teljesen elhalnak, és a szervezet tisztítómechanizmusa kiüríti a szervezetbõl.

Kiegészítõ terápia a szervezet méregtelenítése

Elõször is megteremteni a már többletként jelentkezõ toxikus anyagok és a daganatsejtek elpusztulásával termelõdõ még több mérgezõ anyag folyamatos kivezetését. A szervezetbõl úgy, hogy a keringésben mindenkor jelen lévõ káros anyagok mennyisége, ne haladja meg azt a küszöbértéket, ami a szervezet számára már visszafordíthatatlan önmérgezést is elõidézhet.

Gyógyulás esettanulmányok:

Daganat alternatív kezelése

Daganat – tumor (lat.), általában a testszövetek kóros megnövekedése, amelyeket okozhatja pangás, illetve a vér- vagy gyulladási termékek felhalmozódása. Daganatnak neveznek minden szövetburjánzást (neoplazma). 
A jóindulatú daganatok sejtjei egyformák, a burjánzás egy szerven belül marad (pl. szemölcsök, polipok). 
A rosszindulatú daganat az alkotó sejtek rendellenes alakzata és a korlátlan növekedés jellemzõ. Nem határolódnak el környezetüktõl, hanem oda is behatolnak, és áttételes daganatokat (metasztázis) képeznek. A rosszindulatú daganat hámszövetekbõl kiinduló típusa a (karcinóma), a kötõszövetekbõl kiinduló daganat a szarkóma.

 Rosszindulatú daganat kezelése

A pszi-sebészet legtöbb esetben ezen a területen éri el a legjobb eredményeket a kezelések során.

Gyógyulás esettanulmányok:

Leukémia (fehérvérűség) alternatív kezelése

A leukémia (fehérvérûség) a daganatos betegségek azon formája, amely a vérképzõ sejtekbõl indul ki. A leukémia a csontvelõben lévõ éretlen és érettebb vérképzõ sejtek szabályozás alól kiszabadult, féktelen szaporodásának eredménye. A felszaporodott sejtek amellett, hogy kitöltik a csontvelõt, többnyire a vérpályába is belépnek és a keringõ vérben is tömegesen megjelennek.
A leukémiák világszerte a daganatos betegségek mintegy 3%-át alkotják. A 15 éven aluli gyermekekben pedig a leukémiák képezik a leggyakrabban elõforduló rosszindulatú daganat megbetegedést, s az összes gyermekkori daganatos betegségek több mint egyharmadát teszik ki.

A fent nevezett Fülöp-szigeteki pszi-sebész technikával jó eredménnyel kezelhetõ a leukémia.

Gyógyulás esettanulmányok:

Gyulladások alternatív kezelése

Az ízületi gyulladás, izom- és ínygyulladás, reuma, gerincfájdalom, nyaktájéki izomfájdalom, limfatikus rendszer elégtelen mûködése, fáradság, hideg végtagok, a végtagok elégtelen vérellátása, illetõleg további mozgásszervi panaszok.
A köszvény, derékfájás, agyvelõgyulladás. A hasnyálmirigy problémák, valamint emésztési problémák.

A zúzódások, izom-, ín-, ideggyulladások. A húgyhólyaggyulladás, prosztatagyulladás, petefészek gyulladás és egyéb gyulladás okozta betegségek.

A pszi-sebészeti energetikai kezeléssel jól kezelhetõk ezek a betegségek.

Gyógyulás esettanulmányok:

Vastagbél betegségek alternatív kezelése

A fekélyes vastagbélgyulladás és a Crohn-betegség: A bél rohamokban jelentkezõ, krónikus gyulladása. Két különbözõ kórkép, amelyeknek azonban sok közös vonása van. Mindkettõ a belek ismeretlen eredetû, idült, gyulladásos megbetegedése. A tünetek is részben hasonlítanak egymásra, továbbá a vastagbél betegségek kezelése során is sok azonos hatóanyagot alkalmaznak. Mindkét betegség általában 15 és 30 éves kor között kezdõdik, és egyforma gyakorisággal érintik a nõket és a férfiakat. Magyarországon összesen kb. 15-17000 ember szenved valamilyen gyulladásos bélbetegségben, a két betegség közül a fekélyes vastagbélgyulladás fordul elõ gyakrabban.

Ma még a gyulladásos bélbetegségek kialakulásának pontos oka nem ismert. A kutatók örökletes, valamint a védekezõ rendszerrel kapcsolatos (immunológiai) tényezõk szerepét valószínûsítik mindkét gyulladásos bélbetegség hátterében. Környezeti hatások és fertõzések szerepe sem kizárt. A tünetek fellángolásban betegség kialakulásában szerepet játszhat a beteg lelki állapota is.

A fekélyes vastagbélgyulladás miatt szenvedõ betegek felénél kizárólag a vastagbél legutolsó szakasza és a végbél van gyulladásban. Viszonylag kevesebb betegnél a vastagbél egy hosszabb szakasza érintett, de a gyulladás ilyenkor is a végbéltõl terjed folyamatosan a vastagbél vékonybélhez mind közelebbi területei felé. A vastagbél teljes hosszára kiterjedõ gyulladás csak ritkán fordul elõ. A gyulladás kizárólag a belek belsõ bélését alkotó nyálkahártya felszínét érinti, amelyen hámhiányok, fekélyek és tályogok alakulnak ki.

Crohn-betegségben – ellentétben a fekélyes vastagbélgyulladás – a gyulladás az emésztõrendszer bármely szakaszát érintheti a szájtól a végbélig. A betegség kialakulásának leggyakoribb területe a vékonybél utolsó szakasza, valamint sokszor az ezt követõ vastagbél rész is érintett. Jellemzõ az egészséges és a gyulladásban lévõ szakaszok váltakozása. Ebben az esetben a tápcsatorna nyálkahártyájának nemcsak a felszínét, hanem teljes vastagságát érinti a gyulladás, sõt berepedések, fekélyes, hegesedés és szûkület is kialakulhatnak a belekben. 
A pszi-sebész technikával kiváló és gyors, eredményeket lehet elérni vastagbél betegségek alternatív kezelése során.

Gyógyulás esettanulmányok:

Hormonzavarok okozta tünetek és betegségek alternatív kezelése

Várva várt gyermekáldás: 

A legcsodálatosabb idõszak egy pár életében, mikor végig kísérhetik egy új élet növekedését, átélhetik a szülés-születés meghitt és felemelõ pillanatait. Olyan ez, mint egy beavatás, ahol három új ember születik, egy Gyermek, egy Anya és egy Apa. Sajnos egyre gyakrabban találkozom, olyan elkeseredett, gyermekre váró párokkal, akiknél különbözõ okokból várat magára a gyermekáldás. Az általam használt Fülöp-szigeteki pszi-sebész technika, igen eredményes a hormonzavarok okozta tünetek és betegségek alternatív kezelésénél. Eddig 10 anyuka fordult hozzám segítségért gyermekáldással kapcsolatban. Az általam használt technikának köszönhetõen, 8 anyukának sikerült  tökéletesen beállítani a hormonháztartását, és bekövetkezett a várva várt gyermekáldás. 

A sárgatest mûködési elégtelensége a kiegyensúlyozatlan ösztrogén- és progeszteronszintbõl ered. Gyakran okoz vérzészavarokat és terméketlenséget, rendellenes peteérést.
Nagy jelentõsége van a nõi meddõség kezelésében.

A sárgatest gyengesége a petefészek mûködési zavarainak egyik tünete, eredete négy nagy csoportba osztható:
– hipotalamo-hipofizeális (a köztiagy és az agyfüggelék hormontermelõ központjainak hibás mûködésébõl eredõ)
– hiperprolaktinémia (túlzottan sok tejelválasztást serkentõ hormon termelõdik) vagy 
– hiperandrogenémia (túl sok a férfi nemi hormon) által kiváltott, illetve 
– közvetlen petefészek eredetû, melyet a petefészek mûködésének korai megszakadása okoz.

Szemproblémák: Homályos látás vagy látótér kiesés kidülledõ szemek a látóideget elérõ hipofízis adenóma miatt.

Krónikus fejfájás: pajzsmirigy alulmûködésbõl fakadó hormonzavarok is okozhatnak krónikus fejfájást.
Menstruációs problémák: hormonzavar okozhat a 22 napnál rövidebb ciklust, ciklus teljes elmaradása lehet terhességen kívül is.

Férfiproblémák: herezsugorodás is létrejöhet, a szexuális teljesítõképesség csökkenhet vagy elmúlhat, nõies testalkat alakulhat ki.
Túlzott, erõteljes verejtékezés.
Nagymértékû fogyás vagy hízás.

pszi-sebészeti technika a hormonzavarok okozta tünetek és betegségek alternatív kezelése során, a legtöbb esetben lehetõvé teszi, a hormonzavarok teljes visszafordítását gyógyszeres kezelés nélkül.

Gyógyulás esettanulmányok:

Meddőség alternatív kezelése férfiak és nők esetében is

Nõi meddõség alternatív kezelése:

A nõi meddõség leggyakoribb okai között a petevezetõ károsodása, elzáródása, az endometriózis, a peteérés rendellenességei, a prolaktin szint emelkedése, a policisztás ovarium szindróma kialakulása, a korai menopauza, a jóindulatú méhüregi fibroidok, és a kismedencei összenövések szerepelnek. Hormonális okok a nõi meddõség egyik nagy csoportját a hormonális problémák jelentik. Ezekben közös, hogy a peteérés nem megy végbe, így a megtermékenyülés sem lehetséges. Az eltérések érinthetik a hypothalamus, az agyalapi mirigy, a petefészkek, a pajzsmirigy, a mellékvesekéreg mûködését. A peteérés rendellenességei. A nõi meddõség hátterében, a peteérés rendellenessége is állhat. Az agy ovulációt szabályozó területének rendellenes mûködése, alacsony luteinizáló hormon (LH) és follikulus stimuláló hormon (FSH) szintet eredményezhet. Már a hormonális rendszer nagyon kisfokú megbetegedése is befolyásolhatja az ovulációt. A hipotalamus-hipofízis rendszer rendellenes mûködést okozhatja sérülés, daganatos megbetegedés, túlzott testedzés illetve éhezés is. Egészséges felnõtt fogamzóképes hölgyekben a normális petefészek mûködéshez az agyalapi mirigyben termelõdõ FSH (follikulus stimuláló hormon) és LH (luteinizáló hormon), és a petefészkek által termelt ösztrogén és peteérés, sárgatest-képzés összehangolt mûködése szükséges. A korai petefészek kimerülés esetén a petefészkek idejekorán elvesztik mind hormontermelõ-mind pedig érett petesejt-képzõ funkciójukat. Emiatt a menstruációs ciklus elmarad (amenorrhoea), és infertilitás alakul ki. Ezek a problémák, mind eredményesen kezelhetõek a nõi meddõség alternatív kezelés során alkalmazott Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti technika segítségével.

Férfi meddõség alternatív kezelése:

Hormonális problémák A hormonális problémák ezen a téren mindig a heréket érintik. Egész egyszerûen nem termelnek annyi vagy olyan minõségû spermát, mellyel a férfi nemzõképes lehetne. Ezt okozhatja valamilyen betegség, mint például a tbc, de gyakori az is, hogy a problémát a hipofízis – agyalapi mirigy – elégtelen mûködése váltja ki. Sokszor a stresszes életmód, a dohányzás, az elhízás is szerepet játszik abban, hogy csökken a férfiak spermiumszáma és így a megtermékenyítõ képessége valamint az általános állapot romlása, krónikus betegségek is csökkentik a hímivarsejt termelést. Amennyiben a herék épek, a meddõség jól kezelhetõ.

nõi meddõség alternatív kezelése és a férfi meddõség alternatív kezelése során kiváló eredménnyel alkalmazható a pszi-sebészeti technika, amely a legtöbb esetben lehetõvé teszi a meddõség teljes visszafordítását gyógyszeres kezelés nélkül.

Gyógyulás esettanulmányok:

Hajhullás alternatív kezelése

A hajhullás, foltos kopaszodás már bonyolultabb kérdés, és attól függõen, hogy mi okozza, a gyógyítása is sokkal nehezebb feladat. A szervezetbe bekerülõ baktériumokat, vírusokat, gombákat (mikróbák) az immunrendszer a vérkeringés útján fehérvérsejtekkel, fehérjékkel pusztítja el.
Amennyiben az immunrendszer “csõdöt mond”; és képtelen megbirkózni ezekkel a kórokozókkal, gyulladás alakulhat ki, amibõl folyamatosan toxikus anyagok áramlanak ki és a vérkeringés útján bárhova eljutva roncsolják sejtjeinket, köztük a fejbõrt és a hajhagymákat is.
A hátterében legtöbbször pszichés okok húzódhatnak, mint pl.: nyugtalanság, szégyenérzet, csalódottság, érzelmi megrázkódtatás.

 A  hajhullás  alternatív kezelése  folyamán alkalmazott pszi-sebészeti technikával hatékonyan visszafordítható a hajhullás és a foltos kopaszodás.

Gyógyulás esettanulmányok:

Krónikus fejfájás alternatív kezelése

Krónikus fejfájás esetén az érintett feszítõ fejfájása minimum 6 hónapja jelentkezik. Kísérõ tünete levertség, émelygés is lehet, illetve a tarkó és a fej izomzata érzékenyebbé válik. A feszítõ jellegû fejfájás okai ma még teljes körûen nem ismertek. Többek között kiválthatja: szokatlan megterhelés, pszichés stressz, izomgörcs, alváshiány, túlzásba vitt alkoholfogyasztás, dohányzás, rendszeres kávézás, kedvezõtlen külsõ tényezõk – zaj, túl erõs vagy gyakran váltakozó fény stb.
A pszi sebész technika alkalmazásával kitûnõ eredményeket lehet elérni ebben a betegségben szenvedõ embereknél.

Gyógyulás esettanulmányok:

Migrén alternatív kezelése

A migrént, mint betegséget, már 4000 évvel ezelõtti írásos emlékekben is fellelhetjük, tehát azon betegségek körébe tartozik, amelyek már az ókorban is ismertek voltak. Azaz: a migrén egyáltalán nem civilizációs betegség!

A pszi-sebészeti technika alkalmazásával kiváló eredményeket lehet elérni a migrén alternatív kezelése folyamán.

Gyógyulás esettanulmányok:

Prosztatagyulladás alternatív kezelése

A prosztata (dülmirigy) gesztenye alakú és nagyságú, tömör, simaizomból és mirigyszövetbõl álló szerv, mely a húgyhólyag alatt és a végbél elõtt helyezkedik el. A prosztatán áthalad a húgycsõ felsõ szakasza. A prosztata által termelt váladék az ondó részét képezi, a spermiumok aktivitását, mozgását segíti elõ. A férfi nemi hormonok (androgének) serkentik a prosztata mûködését, és szerepet játszanak az egészséges prosztata sejtjeinek szaporodásában és fejlõdésében.

A prosztata nagysága az évek során fokozatosan növekszik, ami természetes folyamatnak számít. A felnõtt férfiak közel fele élete során legalább egyszer átesik a prosztatagyulladás betegségen. A prosztatagyulladás, férfi vizelési panaszok kezelése során különbözõ tünetekkel találkozhatunk: a problémák többek közt alhasi, gáttáji, deréktáji fájdalmakkal és vizelési panaszokkal járhatnak. A férfiaknál 50 éves kor felett egyre gyakoribbá válnak a különbözõ súlyosságú vizelési panaszok, amelyek különbözõ mértékben zavarják az életvitelt és az életminõséget.

Ezek hátterében a leggyakrabban a prosztata, a húgycsõ és a húgyhólyag izomzatának fokozott ingerlékenysége áll, ami az izomzat összehúzódásával, és a vizelet elfolyásának akadályozásával jár, valamint igen gyakori ok a prosztata jóindulatú megnagyobbodása, fõleg a húgycsövet körülölelõ mirigyállományé. Sokkal ritkábban ugyan, de a panaszok hátterében prosztatadaganat is meghúzódhat! A prosztatagyulladás alternatív kezelése során alkalmazott pszi-sebészeti technika segítségével, ezek a panaszok eredményesen kezelhetõek. 

A prosztata problémák alternatív kezelése a pszi-sebészeti technikával lehetséges minden korosztály számára.

Gyógyulás esettanulmányok:

Libidócsökkenés alternatív kezelése

Libidó csökkenésének lelki hátterei

Hölgyek esetében:

A szexuális problémák meggátolják az egyént vagy a párt abban, hogy a kielégülés érzését átélhesse. A szexuális diszfunkciók a nõk 43, a férfiak 31%-át érintik. A szexuális problémáknak egyaránt lehetnek fizikai és lelki okai is. A leggyakoribb fizikai okok: pajzsmirigybetegség, cukorbetegség, magas koleszterin szint.

Csökkent nemi vágy:

 Ez jelenthet csökkent szexuális érdeklõdést, de a nemi vágy teljes hiányát is jelentheti, illetve érdektelenséget a szexualitás iránt. Mivel az illetõ nem vágyakozik a szexre, nem is kerül izgalmi állapotba. Okozhatja hormonális változás, depresszió, terhesség, fáradtság, kimerültség, stressz, vagy az unalmas, egyhangú nemi élet. A munkahelyi gondok, a családi élet nehézségei, vagy egyéb okok is csökkentik a nemi vágyat. 

Az igazi és teljes frigiditás igen ritka, gyakran ide sorolják a nemi vágy csökkenését vagy az orgazmus hiányt is. Természetes jelenség, hogy a nõk szexuális vágya ingadozik. A vágy erõsségét befolyásolják a hormonális tényezõk, a hangulati ingadozások. Akkor beszélünk kóros állapotról, ha a szexuális vágy állandóan vagy ismételten hiányzik.

Férfitársaim vegyék figyelembe, hogy a nõknél nagyon fontos a partnerébe vetett bizalom, hogy rábízhassa magát a szexuális aktus alatt és az élet hétköznapi területein egyaránt. Sajnos még mindig sok férfi, önzõen viselkedik a szexuális aktus alatt. Ezeknek a „férfiaknak” csak az egójuk nagy, de a teljesítõ keppességük kicsi és itt nem feltételen a testi adottságokra gondolok. Fontos, hogy a férfi ismerje a partnere érzékeny területeit! Nincs varázsgomb és az orgazmus nem menetrendszerû. Ezért erõsen izgató gesztusok mellett a szerelmes cirógatásokat se hanyagoljátok el, mert az csodákhoz vezet! A férfiak részérõl nagyon fontos az önuralom, az önkontroll és a partnerre hangolódás képessége. Ha erre képes vagy szinte átéled azt az érzést, gyönyört, amit nyújtasz a partnerednek. Ennek a képességnek az elõnye, hogy a partnered orgazmushoz vezetõ útját végig élheted, mely tökéletes lelki gyönyörrel jár, és ha jól kontrollálod a testedet, ha már összeszokott pár vagytok, könnyen elérhetitek az egyidejû orgazmust is. De még csodálatosabb élmény, mikor teljes tudatállapotban végig éled a párod orgazmusát, így Õ is átélheti a te orgazmusod! Amit itt leírtam és tanácsolok, mind meg lehet tanulni, ha leküzdöd a szorongást, az önbizalomhiányt, stresszt és megtanulod az önkontrollt! Az általam alkalmazott pszi- sebészeti technikai kezelésekkel és az ajánlott gyakorlatokkal.

 A lelki problémák: az önbizalom hiánya, a stressz, megfelelési kényszer, depresszió mind megszüntethetõk a pszi-sebész technika alkalmazásával. Az eredmény egy lelki és testi tökéletes egyensúly elérése, a fizikai lét a testi és a szellemi adottságok között.

 A kezelt pácienseim visszajelzéseikben elmondták, hogy sokkal aktívabb az állóképességük. Jelentõsen megnõtt a szexuális aktivitásuk a kapcsolatukban! A hölgyek és urak nagy része, még eddig nem tapasztalt szexuális élményekrõl számoltak be.

 Alternatív gyógyászattal eredményesen kezelhetõ betegség, a fizikai test érintése nélkül.

Gyógyulás esettanulmányok:

Potenciazavar alternatív kezelése

Urak esetében:

A szexuális vágy zavara a libidócsökkenés, olyankor alakul ki, amikor már a férfi egy ideig normális szexuális életet élt. A libidócsökkenés, illetve potenciazavar, kialakulásának oka lehet vírus általi megbetegedés, hormon zavar, vesebetegség, ám az igazi szexuális problémát többnyire a partner, illetve a stressz, a rossz körülmények, az alkoholista, vagy más szenvedélytõl terhelt életvitel, a családi problémák okozzák.

vezérkép

A férfi libidó csökkenésének, potenciazavar okai, bármily hihetetlen is, a leggyakrabban a nõi partnerviselkedésre, reakciója okozza. Mindenkinek érdemes tudni, hogy a férfi a szexualitásában a legsebezhetõbb. Ha a férfias teljesítményében leszólják, az kihat az egész életére, a mindenkori teljesítményére. Hiszen a férfiak a teljesítményen keresztül mérnek mindent. Aki teljesíteni tud, aki helytáll, az a férfi – így gondolkodnak. Akarva – akaratlanul, de állandóan összehasonlítják önmagukat másokkal. Könnyen ördögi körbe kerülnek, ha úgy érzik, hogy nem felelnek meg az elvárásoknak.

vezérkép

De urak! Ne fogjunk mindent azért a hölgyekre, pl. a túlzott alkoholfogyasztás, biztos elõbb utóbb libidócsökkenés, és impotenciához vezet. A szexuális együttlét elõtt javaslom, ha egy mód van rá, egyáltalán ne fogyasszon alkoholt, mert az alkohol mindenképpen tompítja az idegrendszert és csökkenti a szexuális teljesítõ keppességet. A hölgyek esetében ez egy kicsit másként hat. Felszabadulhatnak a gátlások, bár ez is egyénenként változik. Súlyos probléma lehet még a túlsúly, ez is gyengíti a szexuális teljesítõ képességet! Persze sok hölgy állítja, Õ a mackós alkatú férfiakat szereti! Ennek nagy része egyszerûen nem igaz. Az igazi okot, hogy túl sok a magányos nõ és túl sok az elhízott férfi elnézést „mackós” így azok a nõk, akik ezt állítják nem minden esetben a vágyaiknak megfelelõ partnert választották. Hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlom, legyenek kreatívak a legapróbb részletektõl a legnagyobbig. A kreativitás, ha van megfelelõ fantáziájuk és persze nyitottságuk az új dolgokra végtelen is lehet és így elkerülhetik az unalmas, egyhangú nemi életet!!!

Egy tipp! Reggel, ha munkába indulnak, szakítsanak egy kis idõt, apró szexuális játékokra. Az eredmény nem marad el és mindketten alig várják az újratalálkozást. Fitneszprogram: a rendszeres testedzés növeli az energiát, az életerõt és erõsíti a libidót. Ha jól érzed magad a bõrödben, akkor a nemi életeddel is rendben lesz minden – függetlenül a kortól.

A pszi-sebész technika alkalmazásával a nõi és férfi libidó csökkenés vagy hiánya nagyon eredményesen kezelhetõk. A fizikai okok a férfiak esetében a pajzsmirigybetegség, cukorbetegség, magas koleszterin szint eredményesen kezelhetõk a pszi-sebészeti technikával.

A lelki problémák: az önbizalom hiánya, a stressz, megfelelési kényszer, depresszió mind megszüntethetõk a pszi-sebész technika alkalmazásával. Az eredmény egy lelki és testi tökéletes egyensúly elérése, a fizikai lét a testi és a szellemi adottságok között.

Alternatív gyógyászattal eredményesen kezelhetõ betegség, a fizikai test érintése nélkül.

Esettanulmány megtekintése: Prosztatagyulladás és potenciazavarok kezelése
Esettanulmány megtekintése: Merevedési zavarok kezelése
Visszajelzés megtekintése: Potenciazavarból gyógyult levele 

Gyógyulás esettanulmányok:

Pánikbetegség alternatív kezelése

A pánikbetegség meglehetõsen gyakori állapot, amely hirtelen (gyakran minden elõjel nélkül) kialakuló félelmi vagy szorongásos epizódokkal jár. A rohamok – melyeket pánikrohamoknak nevezünk – percektõl órákig tartanak. Jelentkezhetnek ritkán vagy gyakrabban. A rohamok oka vagy kiváltója nem pontosan ismert.
A pánikrohamok gyakran járnak az alábbi testi tünetekkel: reszketés, szívdobogásérzés vagy szapora szívmûködés, izzadás, mellkasi fájdalom, légszomj, fulladásérzés, hányinger, görcsök, hasmenés, szédülés, deperszonalizáció (olyan érzés, mintha elszakadt volna saját testétõl), kézzsibbadás, hidegrázás vagy hõhullámok, fejfájás. A rohamot átélõ egyén az önkontroll elvesztésétõl, megõrüléstõl félhet, vagy halálfélelmet élhet át. Nagyon ritkán jelentkezik egyszerre az összes fent említett tünet, de legalább négy egyidejû fennállása valószínûsíti a pánikbetegség diagnózisát.
Gyakran már a tünetek kialakulásától való szorongás is kiválthatja a rosszullétet. Így agorafóbia alakulhat ki. Agorafóbiáról akkor beszélünk, ha az otthon vagy más biztonságos hely elhagyása nehézséget jelent, mivel az egyén fél, hogy nyilvános helyen rosszul lesz, vagy a tünetek jelentkezése esetén nem tudja gyorsan elhagyni a helyszínt.
Sok tünet, mely a pánikbetegség alatt jelentkezik, utánozhatja számos szív- tüdõ- emésztõszervi és idegrendszeri betegség tüneteit. Ez a hasonlóság tovább fokozza a pánikroham alatti szorongást és félelmet.
A pszi-sebészeti technika alkalmazásával kezelhetõ a pánikbetegség és látványos eredményeket lehet elérni ezen a területen. A pszi-sebész technika által közvetített energiával nagyon jól kezelhetõk más idegrendszeri zavarok is.

Gyógyulás esettanulmányok:

Depresszió alternatív kezelése

A depresszió nagyon gyakori, bármikor megjelenhet egy ember életében. Minden életkorban és élethelyzetben kialakulhat. A depresszió (gátlás, szomorúság) mentális betegség, amely súlyosan megzavarja az ember érzelmi egyensúlyát, tartósan és lényegesen rontja az életminõséget (a munkaképességet és a személyes kapcsolatokat). A depresszió nagy szenvedés és szomorúság átélését jelenti. Ez a betegség befolyásolja a beteg étvágyát, alvását és általában az életrõl alkotott képét. A depresszió több, mint egy átmeneti rossz hangulat, nem is múló gyengeség, s nem olyan probléma, amely akaraterõvel leküzdhetõ. A depresszió végett szenvedõ betegek nem képesek egyszerûen “üstökön ragadni” és kihúzni magukat a depresszió mély vermébõl. A depresszió kezelése nélkül a tünetek hetekig, hónapokig vagy évekig is fennállnak.
A pszi-sebészeti energetikai kezelés azonban sok depresszió miatt szenvedõ betegen segíthet. A sikeres kezelés érdekében nagyon fontos, hogy a beteg mögött legyen valaki, aki segíti Õt a depresszió kezelése alatt a kezeléseken való pontos megjelenéseken. Így a depresszió kezelése ebben az esetben nem marad eredménytelenül!

Gyógyulás esettanulmányok:

Unipoláris depresszió alternatív kezelése

Az unipoláris depresszió a hangulati és az érzelmi élet zavara, a gondolkodás meglassulása és az aktivitás csökkenése jellemzi. Elnevezésében az “unipoláris”; azt jelöli, hogy a hangulat csak egy, méghozzá negatív irányban tér el, és nem kíséri idõszakos felhangoltság.
Energetikai kezeléssel jó eredményeket lehet elérni az ebben az unipoláris depresszió betegségben szenvedõ embereknél.

Gyógyulás esettanulmányok:

Fóbiák alternatív kezelése

A fóbiák miatt szenvedõ emberek irracionális félelmet, rettegést vagy pánikot élnek át, amikor a rettegett tárggyal, helyzettel vagy cselekvéssel kapcsolatba kerülnek. Sok fóbiás emberben olyan elsöprõ késztetés alakul ki arra, hogy elkerülje a félelem forrását, hogy ez a késztetés összeütközésbe kerül munkájukkal, családi életükkel és társas kapcsolataikkal. A fóbiák esetén különbözõ megjelenési formák vannak…
A specifikus fóbiák meghatározott tárgyaktól és helyzetektõl való alaptalan félelemmel járnak. Szinte végtelen azoknak a helyzeteknek és tárgyaknak a száma, amelyekre fóbiák kialakulhatnak, pl. repülés, magaslatok, stb… 
A szociális fóbiák attól való félelem, hogy mások jelenlétében rettentõen zavarba jövünk. A leggyakoribb szociális fóbiák a nyilvános beszédtõl való félelem.
Az agorafóbia attól való félelem, hogy olyan szituációba kerülünk, ahol pánikroham tünetei lépnek fel, és amelybõl nehéz elmenekülni. Sok agorafóbiás ember teljesen otthonülõvé válik, kerüli a nyílt tereket, a sorban állást és a tömeget.
Pszi-sebészeti technika alkalmazásával eredményesen kezelhetõk a fóbiák által szenvedõ beteg.

Pszichoszomatikus betegségek alternatív kezelése

A pszichoszomatikus betegség lényege az egészséges állapotnak megfelelõ harmónia megbomlása, illetve egyensúlyzavar létrejötte, melynek következményeként megváltozik a beteg kapcsolata a külvilággal is.
A fõ tünetek tulajdonképpen szervi panaszok, melyek mögött a munkához vagy a mindennapi élethez való alkalmazkodás zavara húzódik meg. A leggyakoribb tünetek a vizsgálatok során objektíven kimutatható szervi elváltozások, míg kisebb részben szervi elváltozás nélküli betegség lép fel. A szervi elváltozások kialakulását a kiváltó pszichés tényezõ hosszan elhúzódó hatása miatt rögzült kóros válaszformák idézik elõ. S ezek épp az egyén szervezetének legsebezhetõbb, leggyengébb ellenállású pontjain (latinul “locus minoris resistentiae”) jelentkeznek. 
A Hippokratészi iskola a lelki történéseknek mindig elsõdleges, elõzményi szerepet tulajdonított a szervi megbetegedések kialakulásában. 
Ezek lehetnek konfliktusok, csalódások, gátlások, félelmek, fóbiák, szorongások, depresszió. 
A legtipikusabb pszichoszomatikus megbetegedések – a teljesség igénye nélkül: ekcéma, hasmenés vagy gyomorhurut, gyomorfekély, légzési nehézségek (bronchitis, asthma), colitis (vastagbélgyulladás), a magas vérnyomás egyes fajtái, pajzsmirigy-túlmûködés, fejfájás, ízületi és végtagfájdalmak, herpes simplex, polio-vírus fertõzés stb. 
A mindennapi nyelvhasználat is híven tükrözi, hogy milyen szoros kapcsolat áll fenn lelkiállapotunk és például az emésztõszerveink között. Gyakran használunk ilyen kifejezéseket: “remeg a gyomrom az idegességtõl, egy falatot sem tudnék lenyelni, gombóc van a torkomban” stb. 
Az elsõdleges cél a munkaképesség visszaállítása, s az életminõség javítása. Ám a beteg szervi elváltozásainak észlelése és kezelése mellett, azzal egy idõben rendkívül fontos a beteg személyiségével való törõdés!
A pszichoterápia egy olyan összefüggésben gyakran a testi beszélgetésterápia, amely segít a betegnek, hogy felismerje és megértse a problémáit,hogy új tapasztalatokat szerezzen, újabb viszonyítási alapot nyerjen, és másfajta viselkedési módokat sajátíthasson el.
A betegség legtöbb esetben pszichés eredetû, ezért hatékonyan kezelhetõ pszi-sebészeti technikával A terápia során bekövetkezõ lelki változásokkal a testi panaszok is fokozatosan megszûnnek.

Szklerózis multiplex alternatív kezelése

A szklerózis multiplex az idegrendszer idült, gyulladásos betegsége, amelyben idõnként javulhat a beteg állapota, ám ezt visszaesések követik, s emiatt fokozatosan romlik az életminõsége. Minthogy az újabban alkalmazott gyógyszeres kezelés fékezi a betegség elõrehaladását, a kutatók bíznak abban, hogy majdan sikeresebb lesz a szklerózis multiplex kezelése.
Mi okozza a szklerózis multiplex betegséget? Erre a betegek és hozzátartozóik által sokszor feltett kérdésre az orvosok még ma sem tudnak egyértelmû választ adni. Elméleteknek azonban nincsenek híján. A manapság legdivatosabb vélekedés szerint a védekezési rendszer T-nyiroksejtjei és nagy falósejtjei valamilyen oknál fogva rátámadnak az idegrostok velõhüvelyére, s annak kisebb-nagyobb szakaszon bekövetkezõ pusztulása idézi elõ a tüneteket. Ha ez kétséget kizáróan beigazolódna, akkor a szklerózis multiplex is az autoimmun betegségek közé tartozna, amelyekre az jellemzõ, hogy saját testanyag vagy szerkezet esik áldozatul a testidegen anyagok elpusztítására szakosodott védekezési rendszer támadásának.

A pszi-sebészeti technika alkalmazásával kezelhetõ a betegség és látványos eredményeket lehet elérni a szklerózis multiplex kezelése során. A pszi-sebész technika által közvetített energiával nagyon jól kezelhetõk a gyulladások, az idegrendszeri zavarok ez az energia elõsegíti az egészséges élet funkciók visszaalítását minden területen.

Gyógyulás esettanulmányok:

Menstruációs panaszok, köztes vérzések alternatív kezelése

A nõk nagy százalékánál menstruációs idõszaka görcsökkel, fájdalmakkal nagyon erõs vérzéssel társulhat igen kellemetlen köztes vérzések is rendszeresek lehetnek. Meglehet élni ezeket a napokat görcsök és fájdalmak nélkül is. Azok a pácienseim, akik részt vettek a kismedencei gyulladás alternatív kezelése technikán, a kismedencében nem csak a méh és a petefészek gyulladás szûnt meg, de a menstruációs panaszok, köztes vérzések kezelése is egy idõben anélkül, hogy a kismedencei gyulladás alternatív kezelése volt elõtérben. A menstruációs panaszok alternatív kezelése, a köztes vérzések alternatív kezelése, a méh és petefészek gyulladás alternatív kezelése, a pszi-sebész kezelésnek köszönhetõen kiválóan mûködik.

A menstruációt a nõi ösztrogén hormon és a férfi gesztaién hormon összjátéka igazgatja. Ez az összjáték a “hormonok szintjén” lejátszódó “szexualitásnak” felel meg. Ha ezt a “hormonszexualitást” megzavarja valami, a havi vérzés is zavarokkal küzd. Az ilyen típusú panaszok igen nehezen gyógyíthatók orvosi úton hormonok szedésével. A hormontartalmú gyógyszerektõl viszont minden esély megvan az elhízásra!!!  
A hormontermelõ mirigyek egészséges mûködése könnyen elérhetõ a pszi-sebészeti technika alkalmazásával. A kismedence alternatív kezelésével párhuzamosan megszûnnek, a menstruációs idõszak alatt eddig tapasztalt görcsök, erõs vérzés és a köztes vérzések. A menstruációs panaszok, köztes vérzések kezelése már néhány alkalommal megszünteti a menstruációval fellépõ görcsöket, de a köztes vérzési problémákat is!!

Gyógyulás esettanulmányok:

Kismedencei gyulladás alternatív kezelése

A kismedencei gyulladás a belsõ nõi nemi szervek fertõzése.
A kismedencei gyulladásnak nevezzük a méhnyak (gennyes-nyákos méhnyak gyulladás), a méh (méhnyálkahártya-gyulladás), a petevezetõk (petevezetõ-gyulladás) illetve a petefészkek (petefészek gyulladás) fertõzését. Ezek a problémák mind eredményesen kezelhetõek a Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti technika alkalmazásával
A kismedencei gyulladás általában szexuálisan aktív nõkben jelentkezik. Ritkán érinti az elsõ menstruáció elõtt álló leányokat, a terhes nõket illetve a menopauza után lévõ nõket. Fokozott a kockázat a 24 évnél fiatalabbak között, illetve azokban, akik nem használnak óvszert, vagy pesszáriumot, akiknek sok nemi partnere, nemi úton terjedõ betegsége vagy bakteriális hüvelygyulladása van, vagy akik méhen belüli fogamzásgátló eszközt (IUD) használnak.
A fertõzést általában – fõleg a közösülés során – a hüvelybe jutott baktériumok okozzák. A kismedencei gyulladás rendszerint a nemi úton terjedõ betegségek közül a gonorrhoeát (Neisserisa gonorrhoeae), vagy a klamídia (Chlamydia trachomatis) fertõzést kiváltó baktériumok okozzák. A baktériumok hüvelyöblítés, ritkábban szülés, vetélés vagy orvosi beavatkozás, például méhkaparás során is bejuthatnak a hüvelybe.
A kismedencei gyulladás típusosan a méhnyakon és a méhben kezdõdik. Általában mindkét petevezetõ fertõzött, bár a tünetek az egyik oldalon rosszabbak lehetnek. A súlyos gyulladást leszámítva a petefészkek általában nem fertõzöttek.
A kismedencei gyulladás alternatív kezelése, a bakteriális hüvelygyulladás alternatív kezelése, a gombás fertõzés alternatív kezelése, a pszi-sebészeti technikának köszönhetõen, kiválóan gyors, gyógyulási eredményeket lehet elérni.

Gyógyulás esettanulmányok:

Allergia alternatív kezelése

Az allergia kóros immunreakciót jelent, melynek során az immunrendszer ártalmatlan antigénekre, allergénekre túlzott reakcióval válaszol, ami károsítja a szervezetet. Míg a nem allergiás egyénben az idegen anyagot a szervezet védekezõ sejtjei bekebelezik, hatástalanítják, addig az allergiásokban maga a sejt pusztul el, s emiatt a belõle kiszabaduló különbözõ anyagok (mediátoroknak hívjuk õket: hisztaminok, leukotrienek, prosztaglandinok stb.) betegséget váltanak ki.
Az allergia kezelése a pszi-sebészeti módszer segítségével jó eredményeket mutat.

Lelki betegségek alternatív kezelése

Lelki betegségek igen széleskörû megjelenést mutatnak. Sokszor a tünetek nem egyértelmûek, más betegség kizárását követõen lehet csak kijelenteni, hogy lelki betegségrõl van szó. Gyakran valamilyen kiváltó okhoz köthetõek, de ez legtöbbször csak a megjelenést segíti elõ, és alaposabb vizsgálattal már régebb óta meglévõ figyelmeztetõ jeleket találunk a hozzánk fordulóknál.
A családban való halmozódás genetikai fogékonyságot valószínûsít, de gyakran nincs ilyen kimutatható háttér, és a lelki betegség családi elõzmény nélkül alakul ki. A stressz és egyéb környezeti ártalmak önmagukban is elõsegíthetik a lelki betegségek kialakulását, sõt hosszantartóan hatva szervi tüneteket is okozhatnak.
A panaszok a beteg számára legtöbb esetben szenvedést okoznak, máskor a környezet veszi észre a megváltozott viselkedést. Mindkét esetben gyakran elõfordul, hogy csak igen rossz állapotban fordul a beteg szakemberhez, ezzel megnehezítve a gyógyulást, és rontva a betegség kilátásait. Éppen ezért fontos, hogy minél hamarabb szakemberhez kerüljön a lelki beteg, ezzel elõsegítve a gyógyulási kilátásokat is. Ismertebb lelki betegségek nagyobb csoportjai a következõek: 
Ismertebb lelki betegségek nagyobb csoportjai a következõek: 
– Hangulatzavarok (depressziók, mánia, stb.) 
– Szorongásos zavarok (pánik zavar, fóbiák, stb.) 
– Kényszerbetegség 
– Testi szervek panaszaiba vetülõ lelki zavarok 
– Stressz és alkalmazkodási zavarok 
– Táplálkozási zavarok (anorexia, bulémia, stb.) 
– Alvászavarok (álmatlanság bizonyos formái, stb.) 
– Pszichózisok és szkizofrénia 
– Nemi identitás és szexuális élet zavarai 
– Személyiségzavarok 
– Kóros szokások és impulzuskontroll zavarai 
– Alkohol és drogok által okozott lelki zavarok 
– Neurológiai betegségekhez társuló lelki zavarok 
– Gyermekkor lelki betegségei (pszichés fejlõdés zavarai, hiperkinetikus zavar, a figyelmetlenség és a túlzott aktivitásnak a megléte stb.) 

pszi-sebészeti technikával olyan magas rezgésû finom energiát közvetítünk a betegenergetikai rendszerébe, amivel elérhetõvé válik legrejtettebb zugokban meghúzódó pszichés elváltozás is. Az ott talált problémát okozó negatív energiák eltávoznak és a lelki egyensúly helyreáll, ezt követõen a lelki betegségbõl létrejött testi elváltozás is megszûnik.

A gyermekkori dadogás alternatív kezelése

Talán mindenki hallotta már azt a magyarázatot, hogy megijesztette valami a gyermeket, és attól vált dadogóvá. Valóban létezik az úgynevezett traumás dadogás, mely akár felnõttkorban is jelentkezhet. Jellemzõje, hogy hirtelen lép fel, szinte azonnal rögzül, kezelése hosszan tart, és mindig valamilyen pszichés trauma áll a hátterében.
A gyermekkori dadogás esetében is gyakran tapasztalható kiváltó okként valamilyen stressz hatás: a legtöbb kisgyermekkel elõfordul, hogy megijed egy állattól, a villámlástól, kistestvére születik, megváltozik megszokott környezete, vagy – kevés kivétellel – óvodába, iskolába kerül. Mégsem válnak mindannyian dadogóvá.
A dadogás kialakulása többféle okra vezethetõ vissza: a testi és idegrendszeri állapot, valamint a környezeti és pszichés hatások összességére. Gyengébb stabilitású idegrendszer esetén a környezeti károsító tényezõk erõteljesebben hatnak, és ez tünetekben nyilvánulhat meg a magatartásban (mozgásban, beszédben vagy együtt a két területen). 
Ha a családban már fordult elõ dadogás, az örökletesség is lehet az egyik tényezõ. Megkésett beszédfejlõdés esetén – amikor a gyermek az életkora alapján várhatónál jóval késõbb kezd el beszélni – gyakran jelentkezik dadogás. De kiválthatja az anya-gyerek kapcsolat hirtelen megszakadása – pl. betegség miatt a gyermek vagy az anya váratlanul és hosszabb idõre kórházba kerül -, a tartósan rideg, félelemérzést, szorongás.
A betegség legtöbb esetben pszichés eredetû, ezért hatékonyan kezelhetõ pszi-sebészeti technikával

Gyógyulás esettanulmányok:

Az agorafóbia alternatív kezelése

Agorafóbia a nyílt terektõl, a tömegtõl való szorongás, amely tulajdonképpen többféle félelem együttese. A fóbiák miatt segítségért folyamodók 60%-a szenved agorafóbiában, melynek fõ tünete a nem biztonságosnak vélt helyeken jelentkezõ pánikérzés. Mivel az agorafóbiások félnek kimozdulni otthonukból, autót vezetni, sõt még a boltba lemenni is, sokan közülük valósággal remeteéletet élnek. Egy agorafóbiás beteg, aki kénytelen volt kimozdulni otthonról, elmondta, hogy “keze hideggé és nyirkossá vált, térde reszketett, izmai megfájdultak, szeme elhomályosodott, s egész testében izzadni kezdett”.

Alternatív gyógyászattal jó eredmények érhetõk el az ebben a betegségben szenvedõ embereknél.

Mûtétre felkészítés, mûtét utáni kezelések a gyorsabb felépülésért

Meggyõzõdésem, amennyiben a fizikai technikákkal

 gyógyító orvoslás együtt mûködik az alternatív gyógyászokkal, és fordítva, az mindenképpen a gyógyulni vágyót szolgálja, hiszen mindkét tábornak az a célja, hogy a hozzá forduló betegen segíteni tudjon.
Tapasztalataim igazolják, hogy egy elkerülhetetlen mûtéti beavatkozás elõtt, energetikailag megerõsített beteget, kevésbé visel meg egy mûtéti beavatkozás.

A mûtéti beavatkozás után a betegeknél energetikai kezeléssel el lehet érni, hogy sokkal gyorsabban épüljön fel, gyorsabban gyógyuljanak a mûtét okozta sebek. A páciensben a kezelések után, a fizikai test betegségei visszafordításán túl, a lelki egyensúly is helyreáll, vitalitása megerõsödik.

Üzenet a pánikbetegekhez

A honlapom látogatottsági statisztikáját követve, megdöbbenve tapasztalom, milyen sok a pánikbetegségben szenvedõ ember.
A tapasztalataim igazolják, hogy pánikbetegségben tíz éven keresztül szenvedõ emberek, akár két hónapos, heti kétszeri kezeléssel teljesen meggyógyulnak.
Mi lehet az oka annak, hogy nehezen határozzák el magukat és segítséget kérjenek a gyógyulásuk érdekében? Az otthon vagy más biztonságos hely elhagyása, mivel az egyén fél?
A félelmet meg lehet próbálni leküzdeni úgy, hogy a kiválasztott terapeutának, elõször e-mailt ír, a terapeuta válaszol, egy pár levélváltás után megvan az esély, a kölcsönös elfogadásra (szimpátiára) és létre jön az elsõ találkozás és elkezdõdhet a pszi-sebészeti kezelés.

Gyógyulás esettanulmányok: