fbpx

A fokhagyma gyógyító hatásai

dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékû ér elmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny “porceláncsővé” vált. A sebészek attól féltek, hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik. István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíció talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája – orvosa ugyancsak nagy meglepetésére – teljesen mészmentessé vált, az elmeszesedése megszûnt amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelmûen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerûen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegségek eredménye végsősoron az ér elmeszesedése, ezért örömmel adom közre az egyszerû receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)

33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszûrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Kiegészítés: A fokhagyma kúra koleszterin szintünk szinten tartására, helyreállítására kiválóan alkalmas. Köztudott, hogy a magas koleszterin szint az érelmeszesedés egyik összetevője lehet, így érdemes odafigyelni rá.

Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:
 

 

Reggel

Délben

Este

1. nap:

1 csepp

2 csepp

3 csepp

2. nap

4 csepp

5 csepp

6 csepp

3. nap:

7 csepp

8 csepp

9 csepp

4. nap:

10 csepp

11 csepp

12 csepp

5. nap:

13 csepp

14 csepp

15 csepp

6. nap:

15 csepp

14 csepp

13 csepp

7. nap:

12 csepp

11 csepp

10 csepp

8. nap:

9 csepp

8 csepp

7 csepp

9. nap:

6 csepp

5 csepp

4 csepp

10. nap:

3 csepp

2 csepp

1 csepp

11. naptól:

napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.

 

A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről van szó.

Forrás: Agykontroll Kft.