fbpx

Vírusos húgyúti fertőzés alternatív kezelése

H. Ágnes 28 éves szegedi hölgy

2015.01.05.-én keresett fel a Váci úti rendelőmben. Mikor megkérdeztem, hogy talált rám elmondta, egy szegedi ismerőse ajánlására jött, akit 2 éve kezeltem ki pszi-sebészeti technikával kismedencei gyulladásból eredményesen, és azóta is tökéletesen jól van. Kétségbeesetten mondta el, hogy egy éve orvosilag diagnosztizált vírusos húgyúti fertőzésben szenved. Elmondása szerint hét antibiotikumos kezelést kapott, amit leleteivel is igazolt. H. Ágnes sírva mondta el, hogy az állapota egyre elviselhetetlen tüneteket okozott. Kérte, hogy kezeljem. H. Ágnes pszi-sebészeti kezelését elkezdtem, heti két alkalmat javasoltam a részére, figyelembe véve a súlyossá vált vírusos húgyúti fertõzést és azt, hogy már máj és bél fájdalmai is voltak.

Az első kezelésen személyre szabott étrendet állítottunk össze a részére. H. Ágnes az étrendet betartva és teljesen együttműködve három hónapig heti két alkalommal vett részt a kezelésen, majd miután tünetei jelentősen csökkentek a kezelésének számát csökkentettük heti egy alkalomra.

Történet a kezelés után: 2015.05.28.

H. Ágnest az utolsó kezelésnél, ahogy szoktuk a kezelés sorozat után, orvosi ellenőrző vizsgálatra irányítottuk, amely igazolta, hogy a vírusos húgyúti fertőzéses betegségből teljesen kigyógyult.