fbpx

Tüdődaganat alternatív kezelése

D.Erzsébet. 45 éves szegedi nõ
2013.03.29.-én keresett fel a rendelőmben.

Orvosi diagnózis: bal oldali tüdőn cseresznye nagyságú rosszindulatú daganat. 

Rendelőmben Erzsébet elmondta, az interneten talált rá honlapunkra, és olvasta az oldalunkon, hogy a daganatos betegségek alternatív kezelése a pszi-sebész technika alkalmazásával eredményesnek bizonyult korábbi eseteim során. A gyógyult páciensek eseteit tanulmányozta, így olvasta azt is, hogy több daganatos betegség alternatív kezelés sikeres volt. Erzsébet a kemoterápiát elutasította, így orvosai ezt nem alkalmazták nála. Kérésére a tüdődaganat alternatív kezelése megkezdődött a pszi-sebész technika alkalmazásával. A negyedik kezelést követően érezte, hogy állapotában változás történik. Általános közérzete jobb lett és a félelmei is megszűntek. A tizennegyedik kezelés után már nem érzékeltem a daganatot: kértem, hogy végeztessen egy CT vizsgálatot. Két hét után kezelésre már úgy jött, hogy hozta magával a CT vizsgálat eredményét: nagyon boldogan mutatta, mert a vizsgált során már nem találtak semmilyen daganatot a tüdején.

Történet a kezelés után: 2013.07.12-én a páciensünk, teljesen felépült, de nem csak a tüdõdaganatból gyógyult meg, lelkileg is tökéletesen kiegyensúlyozott lett.

A pszi-sebészet technikának köszönhetően, nem kell tartania a daganatos betegség alternatív kezelése után egyetlen daganatos betegségből gyógyult páciensnek sem, hogy valamikor is áttétek alakulnának ki.