fbpx

Tüdődaganat alternatív kezelése

Sz. Péter 53 éves kecskeméti férfi
2019.01.15- én keresett fel Budapesten a Váci úti rendelőmben, egy régi páciensünk ajánlására jött el hozzánk.

Elmondása szerint nagyon jókat hallott rólunk, és a honlapomat olvasva, azt érezte, hogy én vagyok számára a megfelelő alternatív gyógyász, aki fog tudni segíteni, hogy az egészségét visszanyerje. Ezért úgy döntött felveszi velünk a kapcsolatot, és időpontot foglalt, hogy minél hamarabb megkezdhesse a pszi-sebészeti kezelését.

3 éve diagnosztizáltak nála tüdődaganatot, a vizsgálat szerint, már áttétek is jelentkeztek a májban és a csontokban. Már komoly fájdalmai voltak, folyamatos köhögési ingere volt, és állandó fáradékonyság érzés volt rajta.
Az orvosaitól különböző kezeléseket kapott, de mivel nem bírta a szervezete, ezért abba hagyta.
Már 2019.01.15- én a kezelést megkezdtük. Sz. Péter kérésére összeállítottam egy olyan étrendet, ami a kezelések mellett még jobban felgyorsítja a gyógyulását, és felerősíti az immunrendszerét.

Sz. Péterrel megbeszéltük, hogy a kezelés heti rendszerességgel kell végezni, hogy az áttétes tüdődaganat pszi-sebészeti kezeléssel, gyors és hatékony eredményt tudjunk elérni.
Betegségtől függő a kezelések rendszeressége, de általában mindig heti egy vagy súlyosabb esetben a heti több alkalmas kezelést javaslom pácienseimnek. Mivel az energia egy hét után, már leszállóágban van, érdemes tartani ezt az intervallumot, hogy a kezelés minél hatékonyabb legyen.

Az ötödik kezelésre érkezve tájékoztatott, hogy a fájdalmai és a köhögése sokat enyhült, és pszi-sebész kezelések után mindig jól és pihentetően alszik. Sz. Péter kiválóan együttműködött velem, nagyon pozitív és tele volt élni akarással.
Ahogy haladtunk a kezelésekkel, Péter fokozatosan jobban és energikusabb lett. Többször számolt be arról, hogy időként másképp érzékelte az energiát, és megkérdezte, hogy ennek mi az oka, esetleg másképpen kezeltem meg?
Kérdésére azt válaszoltam: Nem, minden alkalommal ugyan azzal a technikával kezeltem, csak a kezelések alkalmával, egyre tisztább és tisztább lett az energetikai rendszere, ezért minden alkalommal erősebben vagy másképp érzékelhette az energiát!
Sz. Pétert, ahogy minden páciensemet, orvosi kontroll vizsgálatra küldtem. Örömmel hozta a következő alkalomra a vizsgálat eredményét, ami igazolta, hogy már nem található rosszindulatú daganatos sejt a tüdőben, májban és a gerincben.

Sz. Péter összesen 14 kezelésen vett részt. A kezelés sorozat alatt, a páciens sok olyan problémának a megszűnéséről számolt be, amiről nem beszélt eddig, mivel a fő problémájával fordult hozzám. A kezelések alatt a látása is sokat javult, és a már teljesen ősz haja, a tövénél elkezdte visszanyerni az eredeti színét.
A kezelés az egész testre kihat, ezért fordul elő sok esetben, hogy a fő betegség mellett, még más betegségektől is megszabadul a páciens. Arról, hogy visszatért az ősz hajnál az eredeti szín, erről már több páciensem számolt be. A kezelések alatt a páciens testében egy regenerálódási folyamat indul el, ezért valamilyen szinte egy “fiatalodás” is elindul.
Gratulálunk Péter gyógyulásához, és köszönöm az együttműködését és a visszajelzéseit!