fbpx

Tüdődaganat alternatív kezelése

H. M. 58 éves budapesti hölgy tüdődaganat problémával
telefonon jelentkezett be kezelésre

Diagnózis: rosszindulatú tüdődaganat. Kezelése a mintegy 8 cm-es féltenyérnyi rosszindulatú daganatra irányult. A tüdõdaganat a tüdõ jobb oldalán úgy helyezkedett el, hogy mûtéttel nem volt eltávolítható. Az elmondása szerint a tüdõdaganat kezelése kemoterápiával nem megoldható és Õ ezt egyébként sem vállalta volna be.

2009 márciusában jelent meg elsõ alkalommal a rendelõmben, konzultáción kérte, hogy kezeljem. Én elmondtam, abban az esetben vállalom a kezelését, ha nem vesz részt kemoterápiás kezelésen és sugárkezelésen, mert ebben az esetben sokkal gyorsabb és biztonságosabb a tüdõdaganat kezelése a pszi-sebészet segítségével.
Az ezzel kapcsolatos feltételeimet elfogadta és 2009.március. 24-én megkezdtem a kezelését. Pszi-sebészeti energiaközlõ beavatkozás heti rendszerességgel, 13 alkalommal. Kiegészítõ terápiaként lelkiismeretesen betartotta az általam ajánlott étrendváltoztatást és a méregtelenítõ kúrákat.
Történet a kezelés után: A pszi-sebészet kezeléssorozat utáni vérvizsgálat nem mutatott ki rosszindulatú daganatos sejteket és a CT vizsgálat kimutatása szerint sem volt található a tüdõdaganat, kezelése sikeres volt.