fbpx

Tüdődaganat alternatív kezelése

N. Katalin, 43 éves nő, azőUSA-ban él
2013 nyár elején keresett fel rendelõmben

Orvosi diagnózis: 2-3 cm nagyságú daganatok a tüdőben, környező áttétekkel.

N. Katalin elmondta, honlapunkon keresztül talált meg minket, alternatív kezelési módszer után kutatva az interneten. Mivel az Egyesült Államokban nem talált alternatív kezelési lehetőséget, mely természetes úton segíthet neki, ezért úgy döntött, hazautazik Magyarországra. Utazási iroda vezetőjeként nagyon ügyesen megszervezte, hogy amíg ő távol tartózkodik, valaki más ellássa feladatait. Főszezonban ez nagy kockázatot jelent, de félre tudta tenni ezeket az aggodalmakat, mivel ezt az időt csakis a gyógyulásra szánta. A kezeléssorozat idején magyarországi rokonainál lakott, így a heti rendszerességű kezelést meg tudta oldani.

Katalin kérésére a tüdődaganat alternatív kezelése megkezdődött a pszi-sebészeti technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. Néhány kezelés után már érezte a kezelés jótékony hatását mind fizikai, mind lelki szinten. A terápia mellett a páciens az ajánlott étrendeket betartotta, a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte és a pszi-sebész kezelések előrehaladtával folyamatosan javult az állapota.

Az augusztusi kontroll vizsgálat eredménye negatív lett, ezután még 3 hétig tartott a pszi-sebészeti kezelés sorozat.

Történet a kezelés után: a daganatok és az áttétek végleg megszűntek, a páciens teljesen felépült, kedélyállapota sokkal jobb lett, örömmel és feltöltődve tért vissza munkájához.