fbpx

Szívinfarktus és magas vérnyomás kezelése

Király Attila 48 éves férfi

2018. július 17- én keresett meg a Váci úti egészségedért rendelõmben

Orvosi diagnózis: szívinfarktus, koszorúér festésen vett részt, az orvosok gyógyszeres kezelést javasoltak
Tünetek: magasvérnyomás (átlagvérnyomása 160/110 Hgmm), szívfájdalom

Rendelőmben Király Attila iváncsai lakos elmondta, hogy 2017-ben lábon kihordott egy infarktust. Mostanában gyomor görcsei vannak. Sokat stresszel, nincs ereje, erős lelki fáradtságot érez, és aggódik a szíve miatt.

Rendelőnket egy ismerőse ajánlotta, mielõtt eljött áttanulmányozta a weboldalunkat, és úgy döntött, hogy a rendelőnkben kezelteti magát, a nálunk alkalmazott pszi-sebész technikával.

Király Attila kérésére kezelését megkezdtük a pszi-sebész technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A harmadik kezelésnél érezte, hogy az állapotában változás kezd létrejönni, közérzete javult, lelkileg elkezdett kiegyensúlyozottabbá válni, a stresszes élethelyzeteket könnyebben kezeli.

A kezelés minden alkalmával vérnyomását beállítottam az optimális értékre, ami fokozatosan beíródott a szív és érrendszeri működésbe.

A szív panaszai kezelésrõl-kezelésre javultak. A gyomortáji fájdalom már az 5. kezelésre szinte teljesen megszűnt. A vérnyomásra kapott gyógyszereket fokozatosan csökkentette, szem elõtt tartva a vérnyomás értékeit, amit Király Attila is otthon ellenõrzött magának. A nyolcadik kezelés után, már teljesen beállt a vérnyomása, szív panaszai megszűntek, a stressz teljesen elmúlt, lelkileg tökéletesen nyugodt és kiegyensúlyozott lett.

A 8 db kezelést követte, a 4 db levezető kezelés, melynek lényege, hogy a pácienst leszoktassuk a pszi-sebész kezelés által kapott energiáról. Ennek köszönhetően minimálisra csökken a visszaesés.

Megtisztelésnek vesszük Király Attilától, hogy minket választott az egészségének visszanyerésére!

Köszönjük Király Attilának a hozzájárulását, hogy megoszthatjuk honlapunkon az esetét, így több embernek lehetőséget ad, az alternatív gyógymódok elfogadásában!

További jó egészséget kívánunk!