fbpx

Prosztatarák alternatív kezelése

Á. Kálmán 66 éves szegedi férfi
2012.12.10-én keresett fel rendelõmben.

Orvosi diagnózis: A páciens elmondta, két éve kezdődött meg nála orvosilag a prosztata gyulladás kezelése. Kipróbált több gyógyszeres kezelést, mindennek ellenére a prosztatagyulladás kezelése eredménytelen volt. Az orvosai 2012.09.28-án egy CT vizsgálattal, majd az azt követő szövettan vizsgálattal kimutatták nála a prosztata rákos elváltozását. Kemoterápiás kezelést nem fogadott el, tekintettel az előzményekre, a hosszan elnyúló prosztatagyulladás kezelés eredménytelenségére. Kálmán. elmondta, internetes weboldalunkon talált ránk és olvasta, hogy a prosztatarák alternatív kezelése területén milyen eredményeket értünk el, és kérte, hogy kezeljük.

A prosztatarák alternatív kezelése mindjárt a beszélgetés után megkezdődött a pszi-sebész technika alkalmazásával. A kezelés után elmondtam, hogy a kezeléseket orvosi ellenőrzéssel végezzük, azaz időnkét kontroll vizsgálatra el kell járnia, hogy orvosilag is ellenőrizve legyen az állapota. A negyedik kezelés után érzékeltem javulást a prosztatarák alternatív kezelése alatt, megkértem a pácienst, végeztessen el egy vérvizsgálatot. A következő héten a kezelésre már hozta magával a vizsgálat eredményét, melyben igazolták, hogy a PSH érték a felére lecsökkent a kezelés elõtti értékhez képest. A kezelést folyattuk, a páciensünk az általunk előírt étrendet betartotta, orvosi ellenőrzésekre eljárt, mikor ezt kértük tőle és folyamatosan visszaigazolást kaptunk a PSH érték csökkenésérõl.

Történet a kezelés után: 2013.03.04-én a páciensünk tejesen felépült orvosilag igazoltan, a CT vizsgálat már nem mutatott ki semmilyen elváltozást és a vérvizsgálat igazolta, hogy a PSH érték a referencia tartományon belüli 1,2-re csökkent. A páciensünk nem csak a tüdőrákból gyógyult meg, lelkileg is tökéletesen kiegyensúlyozott lett. A pszi-sebészet technikának köszönhetõen nem kell tartania a rákbetegség alternatív kezelése után egyetlen rákbetegségbõl gyógyult páciensnek sem, hogy valamikor is áttétek alakulnának ki. A prosztatarákból gyógyult páciensünk több férfi társának beszélt a prosztatarák alternatív kezelése és a prosztata gyulladás kezelése eredményességérõl. Ennek köszönhetõen több férfi társa is végleg megszabadult a prosztata problémáitól.