fbpx

Prosztatagyulladás és potenciazavarok alternatív kezelése

K. Ádám 46 éves egri férfi 
2013.06.01.-én keresett fel Hajós utcai rendelõmben.

Orvosi diagnózis: A páciens elmondta, egy éve kezdődött meg nála orvosilag a prosztata gyulladás kezelése. Kipróbált több gyógyszeres kezelést, mindennek ellenére a prosztatagyulladás kezelése eredménytelen volt. A páciens elmondta, már fél éve potenciazavarok is rontják életminőségét, orvosai neurológusi vizsgálatra elküldték, majd nyugtatókat írtak fel neki. A potenciazavarok nem csökkentek, sőt a nyugtatók hatására tovább romlottak. További gyógyszeres kezeléseket nem fogadott el, tekintettel az előzményekre, a hosszan elnyúló prosztatagyulladás kezelés eredménytelenségére.

K. Ádám. elmondta, weboldalunkon talált ránk és olvasta, a prosztatadaganat alternatív kezelése területén milyen eredményeket értünk el, ezért kérte, hogy kezeljem. A kezelése heti rendszerességgel történt, pszi-sebészeti energiaközlõ beavatkozás segítségével.

A prosztatagyulladás alternatív kezelése mindjárt a beszélgetés után megkezdődött a pszi-sebész technika alkalmazásával. A kezelése után elmondtam, hogy a kezeléseket orvosi ellenőrzéssel végezzük, azaz időnkét kontroll vizsgálatra el kell járnia, hogy orvosilag is ellenőrizve legyen az állapota.

A harmadik kezelés után érzékeltem javulást a prosztatagyulladás alternatív kezelése alatt. Megkértem a pácienst, végeztessen el egy vérvizsgálatot. A következõ héten a kezelésre már hozta magával a vizsgálat eredményét, melyben igazolták, hogy a PSH érték a felére lecsökkent a kezelés előtti értékhez képest. A kezelést folyattuk, a páciensünk az általunk előírt étrendet betartotta, orvosi ellenőrzésekre eljárt, mikor ezt kértük tőle és folyamatosan visszaigazolást kaptunk a PSH érték csökkenésérõl. A potenciazavarok csökkentek, sokkal magabiztosabb a szexuális életben.

Történet a kezelés után: 2013.09.20-án a páciensünk tejesen felépült orvosilag igazoltan, a CT vizsgálat már nem mutatott ki semmilyen elváltozást, és a vérvizsgálat igazolta, hogy a PSH érték a referencia tartományon belüli 1,4 –re csökkent. A páciensünk nem csak a prosztatagyulladás és a potenciazavarok kellemetlen tüneteiből gyógyult meg teljesen, de lelkileg is tökéletesen kiegyensúlyozott lett a pszi-sebészet technikának köszönhetõen.

Általános velejárója egy kezelés sorozatnak, hogy a befejező kezelésekig a libidócsökkenés kezelése is megtörténik. A libidó növekedése férfiaknál és nőknél egyaránt tapasztalható, mely eredmény a kismedence, és a hipofízis kiemelt kezeléseknek köszönhető, amivel el lehet érni a hormontermelő mirigyek, és az idegrendszer egészséges működését.