fbpx

Petefészek gyulladás alternatív kezelése

N. Krisztina. 31 éves budapesti nő

2013. szeptember 2 -án keresett meg (akkori) Hajós utcai egészségedért rendelőmben

Orvosi diagnózis: Heveny petefészek-gyulladás. Tünetek: láz, hányinger, hányás, szédülés, elesettség, a jobb oldalon igen heves petefészek-gyulladás okozta, szúró, nyomó, húzó, görcsös fájdalom.

Az állandó hasi fájdalommal együtt a petefészek-gyulladás a vállba, epehólyagba, combba is kisugározta a fájdalmat. Gyomor- és bélfájdalom, gyakori fájdalmas vizelés. További tünetek: folyás illetve vérzési rendellenességek. A laboratóriumi leletekben: magas vérsejtsüllyedés és fehérvérsejtszám.

Rendelőmben N. Krisztina. 31 éves budapesti nő elmondta, 2 éve diagnosztizáltak nála az orvosai a petefészek-gyulladás betegséget. N. Krisztina. elmondta, egy ismerőse ajánlotta rendelőnket, akit szintén petefészek gyulladásból kezeltünk a pszi-sebész technika alkalmazásával és meggyógyult a petefeszek-gyulladásból kb. három éve és az óta is teljesen tünetmentes. Kérésére a petefészek-gyulladás alternatív kezelése megkezdődött a pszi-sebészeti technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A második kezelést követően érezte, hogy állapotában változás történik, a tünetek csökkentek, a láz, hányinger, hányás, szédülés megszûnt. Ekkor megkértem, konzultáljon kezelő orvosával a gyógyszerek fokozatos csökkentéséről.

A kezelés heti egy alkalommal, összesen hét hétig tartott: petefészekgyulladás alternatív kezelése pszi-sebészeti technika alkalmazásával.
Történet a kezelés után: 2013.11.12 – én a páciensünk tejesen felépült, gyógyszereket már jóval a pszi-sebészeti kezelés lezárása előtt nem szedett.  A két évig fennálló tünetei teljesen megszûntek, ő is a petefészek-gyulladásból gyógyult pácienseink közzé tartozik.