fbpx

Parkinson-kór alternatív kezelés

J. Sándor, 68 éves férfi, Ausztriában él,
2013 tavaszán keresett fel Egészségedért rendelőmben

Orvosi diagnózis: több mint egy éve diagnosztizálták nála a Parkinson-kór problémáját. Gyógyszeres kezelése enyhítette a remegés tüneteit, de meg nem szüntette. Térdtől lefelé a lábai folyamatosan vizesedtek, fájtak, szívével is voltak panaszai, fejfájás problémájával küzdött és mindig fáradt volt.
A pszi-sebész kezeléssorozat idejére kértük őt, heti rendszerességgel látogasson el hozzánk kezelésre az optimális haladás érdekében. Mivel ezt meg tudta oldani, Sándor kérésére a Parkinson-kór alternatív kezelése megkezdõdött a pszi-sebészeti technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. 
A pszi-sebészeti terápia mellett a páciens az ajánlott étrendeket betartotta, a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte, így folyamatosan javult az állapota, a gyógyszerek csökkentése lehetővé vált.
A pszi-sebész kezelések előrehaladtával a tünetek enyhültek, majd a kiváltó okok megszűntetésével, a lelki háttér rendezésével a problémájából teljesen felépült.

Történet a kezelés után: 15-20 kezelés elteltével a Parkinson-kór tünetei, a fejfájás, a fáradság, a láb vizesedése, a remegés és a szív problémája teljesen megszűntek, gyógyszereit teljesen elhagyta. Jó közérzete állandósult és boldogan, egészségesen tért vissza külföldi otthonába. Páciensünk évente 3-4 alkalommal látogat el Magyarországra, és ilyenkor mindig kér tőlünk idõpontot energetikai feltöltődésre, amivel még inkább erősíti egészségtudatát és vitalitásának teljében térhet haza.