fbpx

Pánikbetegség alternatív kezelése

B. Katalin. 41 éves budapesti nő

2012. szeptember 25. – én keresett meg rendelőmben.

Orvosi diagnózis: Katalin elmondta, 14 éve pánikbetegség problémáját diagnosztizáltak nála az orvosai. Különbözõ gyógyszeres kezeléseket kapott több éven keresztül, de 14 év elteltével sem szűnt meg a pánikbetegsége. A pánikrohamok szinte hetente jelentkeztek nála, félelmei sokirányúak voltak. Legnagyobb félelmei közzé tartozott a repülés.

Az interneten talált rá honlapunkra, és olvasta, hogy a pánikbetegség kezelése pszi-sebész technika alkalmazásával, eredményesen történik. Több pánikbetegségből gyógyult páciens esetét tanulmányozta. Kérésére a pánikbetegség kezelése megkezdõdött a pszi-sebész technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A harmadik kezelést követően érezte, hogy állapotában változás történik.

Történet a kezelés után: 2013.01.15.-én a páciensünk teljesen felépült, az évekig fennálló tünetei teljesen megszűntek, ő is a pánikbetegségbõl gyógyult pácienseink közzé tartozik. Az utolsó kezelés alkalmával páciensünk elmondta, életében most utazott először úgy repülõgépen, hogy nem rettegett.