fbpx

Migrén alternatív kezelése

K. Anna. 35 éves budapesti nő

2011. év 09. havában keresett fel rendelőmben.

Orvosi diagnózisa: Szklerózis multiplex és migrén kezelése.

Őt, egy olyan család irányította hozzám, akiknek a három éves kislányukat kezeltem ki rosszindulatú agydaganatból. A hölgy érkezésekor elsõsorban szkepticizmusát tartotta fontosnak kihangsúlyozni – annak ellenére, hogy egy olyan családból irányították hozzám kezelésre, ahol már történt nem mindennapi gyógyulás.

Ezek után elmondta történetét, hogy egy lassú lefolyású szklerózis multiplex betegségben szenved és igen erős migrén gyötri több éve. A migrén az, amitől elsősorban szeretne megszabadulni, „mert borzalom így élni” – mondta. Legutóbb két hete volt rohamom, de már rettegek a következőtől. Tájékoztattam a pszi-sebész technika lényegéről: nem kell külön választanunk betegségeket, mert pszi-sebész technika alkalmazásakor az egész testre és a pszichére is hatunk egyszerre. Nem igazán értette, de elfogadta és elkezdtem a kezelését – heti egy alkalommal beszéltük meg a migrén kezelése sűrűségét.

Beszámolója szerint a migrén rohamokban jelentkezett, többnyire havi, sőt heti rendszerességgel. A negyedik pszi-sebészeti energiával történő migrén kezelése után tájékoztatott, hogy a migrén még nem jelentkezett nála. Ilyen hosszú migrén nélküli időszaka még nem volt, mióta migrén gyötri. Lehet, hogy tényleg elmúlt… – nézett rám kérdően. Ekkor mondtam el, a migrén kezelése könnyen kivitelezhető a pszi-sebész technikával. Ezt csak most mondja? – kérdezi. Hölgyem, mondtam: amilyen szkeptikusan mutatkozott be az első kezelés előtt – azt hiszem érthető, hogy nem bizonygattam kezelésem hatásosságát. Úgy tartottam helyesnek, itt csak akkor beszélhetek sikereimről, ha már Önnél is bizonyítok, igen igaza lehet. 

Történtek a kezelések alatt: A negyedik kezelést követően megszűntek a tünetek: a migrén alternatív kezelése hatásos volt. A szklerózis multiplex kezelése miatt folytatódik még ma is /2011.10.28./ a kezelés, de már itt is elindult a gyógyulás: remegése megszűnt, látása sokat javult, de még szüksége van kezelésekre, hogy a szklerózisból is felépüljön. Egy lényeges változás is létrejött: a kezdetén szkepticizmusát hangsúlyozó hölgy elkezdett hinni az alternatív gyógyászatban, olyan szinten, hogy már több ismerősét irányította hozzám. Képes változni az ember ilyen rövid idő alatt? Igen! Erről írok a betegség értelme című írásomban. Így már jobban bízom abban, hogy a sokkal súlyosabb szklerózisból is hamarosan felépül.