fbpx

Menopauza (Klimax) alternatív kezelése

K. Beáta. 51 éves váci nõ

2013. szeptember 27. – én keresett meg rendelőmben

Orvosi diagnózis: Hőhullámok, erős hangulatingadozások és depressziós tünetek, tartósan alacsony ösztrogénszint, vaginális szárazság, csontritkulás.

K. Beáta elmondta, egy ismerőse ajánlott minket, akit hasonló klimax problémából kezeltünk ki a pszi-sebész technika alkalmazásával és tökéletesen meggyógyult. Az ismerőse 2 évvel ezelőtt járt hozzánk kezelésre és azóta is teljesen tünetmentes, fiatalos és egészséges. Beáta kérésére a menopauzális tünetek alternatív kezelése megkezdődött a pszi-sebészeti technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A második kezelést követően érezte, hogy a hangulatingadozások, depressziós tünetek jelentősen csökkentek.

Történet a kezelés után: 2013.11.29. – én a páciensünk teljesen felépült, a hormonális zavar, a vaginális szárazság és a kezdeti csontritkulás megszűnt, a csontsűrűség vizsgálati eredménye teljesen negatív lett. Gyógyszereket már jóval a kezelés lezárása előtt nem szedett. Az utolsó kezelés alkalmával elmondta, hogy a libidója jelentősen erősödött.