fbpx

Méhpolip eltávolítása

G. Ágnes. 2015 januárjában keresett fel rendelőmben. Elmondása alapján férjével egy éve várják a gyermekáldást, mindhiába. Orvosi vizsgálatok szerint a fogantatás sikertelenségét a hölgy méhében egy 2×2 cm-es polip akadályozza. Az orvos műtétet javasolt. G. Ágnes az alternatív kezelést választotta, az interneten talált a pszisebesz.hu oldalamra, és azonnal felkeresett a Váci úti rendelőmben és kérte, hogy kezeljem.

Kezelés: 8 alkalommal, pszi-sebészeti technika alkalmazásával. Mivel az anyuka-jelölt sokat stresszelt az utóbbi időkben, lelki hátterét is rendezni kellett a polip eltávolítása mellett. 2-3 pszi-sebész kezelés után már kiegyensúlyozottabbnak érezte magát, mely a gyermekvállalásnál egy fontos tényező. A következő ovulációs szakaszban kifejezetten erősen érezte libidója növekedését, hormonszintjének pozitív változását orvosi teszttel is követte.

Történet a kezelések után: A hölgy figyelve tanácsaimra és betartva azokat, lelkileg kisimulva várta igyekezetei eredményét, nem sokkal késõbb menstruációjával eltávozott a méh polip, boldogan újságolta, hogy a méh polip eltávozott a testébõl ezt orvosával is ellenőriztette.