fbpx

Méhnyakdaganat alternatív kezelése

K. Judit 38 éves debreceni nő
 
2016. április 21 – én keresett meg a Váci úti egészségedért rendelőmben
 
Orvosi diagnózis: méhnyakdaganat
Tünetek: időnként köztes vérzések, sárgás és kellemetlen szagú hüvelyi folyás, erős alhasi fájdalom és deréktáji fájdalom
A laboratóriumi leletekben: magas vérsejtsüllyedés és fehér vérsejtszám.
Rendelőmben K. Judit 38 éves debreceni nő elmondta, hogy 1 éve diagnosztizáltak nála az orvosai méhnyakdaganatot. Elmondta, egy ismerőse ajánlotta a rendelőnket, áttanulmányozta az egészségedért weboldalunkat, és úgy döntött az alternatív gyógyászati technikát választja.  
 
Kérésére a méhnyakdaganat alternatív kezelését megkezdtem, a pszi-sebész technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A harmadik kezelést követően érezte, hogy állapotában változás történik, a közérzete javult, lelkileg elkezdett kiegyensúlyozottá válni. Még további két kezelés után, a kismedencei tünetek csökkentek, a vérzése megszûnt. Időközben elküldtem a nőgyógyászához ellenőrző vizsgálatra, a nőgyógyásza jelentős változást észlelt Juditnál, először a látható és kitapintható kóros területen.  A méhnyakdaganat alternatív kezelése pszi-sebészeti technika alkalmazásával, összesen tizenöt hétig tartott heti egy alkalommal.
A kezelés után: 2016.07.26-án CT vizsgálaton vett részt, ahol szövetmintát is vettek tőle. Az eredmény mind a két vizsgálatnál negatív lett. A páciensünk tejesen felépült, gyógyszereket szedését, már jóval a kezelés lezárása előtt abba hagyta. Az egy évig fennálló kismedencei tünetei teljesen megszűntek. Ő és a családja nagyon hálásak voltak, még a mai napig váltunk e-mailt, jelenleg több páciensünk is van, akit Ő irányított hozzánk.
 
Köszönjük mi is a pozitív részvételt, a kezelések alatt a pontos megjelenést! Kiemelten köszönjük, hogy minket választott gyógyítójaként!