fbpx

Méhnyakdaganat alternatív kezelése

K. Judit. 35 éves budapesti nõ 

2014. Április 21. -én keresett meg Váci úti egészségedért rendelõmben

Orvosi diagnózis: Méhnyakdaganat. Tünetek: vérzés, elesettség, állandó alhasi fájdalom. Gyomor- és bélfájdalom, gyakori fájdalmas vizelés. További tünetek: folyás illetve vérzési rendellenességek. A laboratóriumi leletekben: magas vérsejtsüllyedés és fehér vérsejtszám.
Rendelõmben K. Judit. 35 éves budapesti nõ elmondta, 2 éve diagnosztizáltak nála az orvosai méhnyakdaganatot. Elmondta, egy ismerõse ajánlotta rendelõnket, akit hasonló betegségbõl kezeltünk ki a pszi-sebész technika alkalmazásával és meggyógyult a méhnyakdaganatból. Kb. három éve és az óta is teljesen tünetmentes. Kérésére a méhnyakdaganat alternatív kezelése megkezdõdött a pszi-sebész technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A negyedik kezelést követõen érezte, hogy állapotában változás történik, a kismedencei tünetek csökkentek, a vérzése megszûnt. A nõgyógyásza észlelte elõször a kórós területen hegesedés kezdõdött el. A kezelések alatt a méhnyak formája is kezdett visszaállni az eredeti formára. 
A kezelés heti egy alkalommal, összesen tizennégy hétig tartott: a méhnyakdaganat alternatív kezelése pszi-sebészeti technika alkalmazásával. 
Történet a kezelés után: 2014.07.07.-én CT. vizsgálaton vett részt és szövetmintát is vetek tõle az eredmény mind két vizsgálatnál negatív lett! A páciensünk tejesen felépült, gyógyszereket már jóval a kezelés lezárása elõtt nem szedett. A két évig fennálló kismedencei tünetei teljesen megszûntek, õ is a méhnyakdagantból gyógyult pácienseink közzé tartozik.