fbpx

Meddőség alternatív kezelése nők és férfiak esetében is

Nõi meddõség alternatív kezelése
H. Anna. 35 éves budapesti nõ.
2011.október.14.-én keresett fel rendelõmben. 

Orvosi diagnózis: A korai petefészek kimerülés szindróma, azaz premature ovarian failure (POF). Anna teljesen el volt keseredve mikor felkereset elmondta, hogy az orvosok szerint mesterséges megtermékenyítés sem lehetséges az Õ esetében, mert a petefészke elhalt és nem termel petét. Vigasztalni próbáltam beszámoltam néhány hasonló esetrõl, amiben sikert értem el kezeléseimmel. Kezelésére a pszi-sebész technikát választottam az általam ismert gyógyító technikák közül, mert regeneráló mechanizmusa nagy hatást vált ki az összes hormontermelõ mirigyünkre.
A kezelés heti rendszerességgel, 11 alkalommal történt.
Eredmények a kezelések után: Anna havi ciklusa normálisan helyre ált és kis idõ elteltével nagy örömünkre lemondta a további idõpontjait arra hivatkozva, hogy terhes lett. 
2012. január 7.

Férfi meddõség alternatív kezelése
K. Gábor. 37 éves debreceni férfi.
2012.07.20.-án keresett fel rendelõmben. 

Orvosi diagnózis: Alacsony sperma szám, prosztatagyulladás, stressz. Kezelésére a pszi-sebész technikát választottam az általam ismert gyógyító technikák közül, mert a pszi-sebész technika nagyon hatásosan alkalmazható minden gyulladásos betegség megszüntetésére. Az idegrendszeri és hormonális elváltozásoknál is nagyon eredményesen használható a pszi-sebész energia regeneráló hatása.  A kezelés heti rendszerességgel, 14. alkalommal történt.
Eredmények a kezelések után: a stressz és a prosztata problémák teljesen megszûntek, a spermaszám és annak minõség a normális értéket elérték.
2012. december 17.