fbpx

Lumbágó, idegbecsípődés alternatív kezelése

Falusi Antal 46 éves férfi. 
Lumbágó idegbecsípõdés kezelése egy gyõri férfinél.  

2013.03.07.-én keresett fel rendelõmben. Orvosi diagnózis: lumbágó idegbecsípõdés derékzsába.                                                                               
A páciensem elmondta, évente többször, kb. 3-4 alkalommal megjelenik nála a kellemetlen lumbágó, idegbecsípõdés, derékzsába. Ilyenkor az orvosa injekció kúrával és gyógyszerrel látja el, de egy hetes fekvésre van kényszerülve, minden mozdulata fájdalmas. A páciensem elmondta, honlapomon rátalált a lumbágó, idegbecsípõdés kezelése fájdalomtól mentesen címû írásra.  
A kezelést megkezdtem és a páciensemet tájékoztattam, a kezelést 2-3 alkalommal szükséges megismételni ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérjük.

Történet a kezelés után: A fájdalom tökéletesen megszûnt, legközelebb 3 év elteltével a feleségével keresett fel, akit kismedencei gyulladással kezeltem, én akkor ismertem rá és megkérdeztem: Önt kezeltem régebben lumbágó idegbecsípõdés panaszokkal? Igen, – mondta – jól emlékszik. És mire rákérdeztem volna, hogy van a dereka? – már válaszolt is: A kezelése óta nem jött elõ nálam a lumbágó és idegbecsípõdés probléma, ezért hoztam bizalommal ide a feleségem is, mert a honlapját tanulmányozva olvastam, eredményesen kezeli a kismedencei gyulladás problémáját is.