fbpx

Kismedencei gyulladás alternatív kezelése

N.M. Harminc éves budapesti nõ

2018. április 20.-én keresett meg az alábbi levélben kismedencei gyulladás alternatív kezelése ügyében, egy igen kedves hölgy. Már az elsõ kezeléskor éreztem, hogy teljesen megbízik bennem, tanácsaimat teljesen elfogadta. Maximálisan együttmûködött velem a gyógyulást elõsegítõ terápiák betartásában.

A levél:
“Kedves Ferenc! 
Megpróbálom leírni a kismedencei gyulladás betegség által okozott fizikai tüneteimet, amelyek miatt Önhöz fordultam. Kb. 3-4 éve vannak nõi panaszaim, amelyek elõbb enyhe, a menstruációs problémák, vérzés zavarokban nyilvánultak meg, 2 éve pedig, amikor is hormonkezelést is kaptam, ez rendezõdni látszott, viszont idõnként jelentkezett köztes vérzés. Emiatt 3-szor volt szükséges abráziót elvégezni, amelyek majdnem 1 éves idõközönként történtek meg, de az abráziók utáni idõszakban volt olyan eset is, amikor gyógyszeresen kellett elállítani a vérzést. Közben két nõgyógyásznál is jártam, az egyik hormonális eredetûnek vélte a tüneteim és ennek megfelelõen kezelt, a másik kismedencei gyulladás miatt és antibiotikum kúrát írt fel. Sajnos egyik kezelés sem bizonyult hatékonynak.
Jelenleg, miután a háziorvosom vakbélgyulladásra is gyanakszik, semmilyen gyógyszert nem szedek, de eljutottam egy olyan stádiumba, amikor elviselhetetlenné váltak a tüneteim fájdalomcsillapító nélkül, és ennek következtében egy teljes kivizsgálásban vagyok. Az eddigi leleteim kitûnõek, semmi nem utal semmire az orvosok szerint. Haladás mindössze annyi van, hogy e hónap 29.-én lesz egy laparoszkópia, ugyanakkor kiveszik a vakbelem is. 
Ami a lelki egyensúlyomat illeti, semmi jót nem tudok írni, mert hosszú és nagyon zavaros. Mindig van miért és kiért aggódnom, annak ellenére, hogy tudom, hogy ez nem helyes. 
A pillanatnyi lelkiállapotom egyik fontos tényezõjének tartom azt, hogy most nem aggaszt a jövõ túlzottan, ellenben sokszor megtörténik, hogy a múlt történései és eseményei miatt szenvedek és hibáztatok mást ezek miatt, – mert meggyõzõdésem, hogy lehetett volna szebb gyerekkorom.
Remélem ezekkel a sorokkal sikerült némi képet alkotnia rólam és bízom benne és hiszem, hogy nem lesz hiábavaló az Önnél tett látogatásom.
Üdvözlettel,
N.M.”

A kismedencei gyulladás alternatív kezelése heti két alkalommal, összesen öt hétig tartott: Kismedence gyulladás alternatív kezelése pszi-sebészeti technika alkalmazásával történt.
Történtek a kezelés után: A fenti levélben leírt menstruációs panaszai, kismedencei gyulladás, hangulati és érzelmi zavarai teljesen megszûntek.