fbpx

Kétoldali manduladaganat és áttétek a csomókon

Dr. Milosevics Ákosné 63 éves Budapesti hölgy
 
Orvosi diagnózis: manduladaganat mind két oldalon a nyaknál, áttétek a nyirokcsomókon, nyelési nehézségek, éjszakai nehézlégzés.
 
Dr. Milosevics Ákosné 2016.02.17 – én kereset fel a Váci úti pszi-sebészet rendelőmben. Elmondta, hogy két orvos kollégája ajánlására keresett fel, és Ő nagyon bízik bennem, és az általam alkalmazott pszi-sebész technikában tudja, hogy meg fogom Őt gyógyítani. Az orvos kollégáit én nem ismertem! /Valószínűleg olyan orvosok voltak az ajánlók, akiknek a pácienseit már sikeresen kezeltem./
 
A kedves hölgy páciensem, már találkozásunk előtt áttanulmányozta a honlapom szinte minden írását! Kérésére elkezdtem a pszi-sebészet technikával a kezelését. Kérte, hogy lehető leggyorsabb eredményt próbáljam meg elérni, mert nagyon fél, hogy megfullad. Heti három alkalommal kezeltem az állapota fokozatosan javult, mivel a daganat szemmel láthatóan kisebbedet, minden szempontból érzékelhető volt a javulás! Ettől függetlenül rendszeresen járt orvosi ellenőrzésre, így orvos is figyelemmel kísérte a daganatok állapotát, méretét. A 16.pszi-sebészet kezelés után az orvosa, már semmilyen daganatot nem észlelt. Levezetõ kezelésként még 3 kezelést kapott.
 

Történet a kezelés után: a daganatok teljesen kitisztultak a szervezetébõl, minden tünete megszűnt, félelmei megszűntek, így lelkileg is tökéletesen kiegyensúlyozott lett.