fbpx

K.E. Negyvenhárom éves nő különleges esete és alternatív kezelése

Ez egy igen különleges eset, sokat gondolkodtam, megosszam-e a nyilvánossággal, a tisztelt látogatókkal. Végülis úgy döntöttem, közzéteszem az esetet. Bízom abban, hogy nem zavarom meg senki világképét és vannak sokan, akiknek segíthet ez a kis történet.
2008. április 15.-én keresett meg az alábbi levéllel egy hölgy, a valódi nevét és címét természetesen nem fedem fel, helyette egy kitalált nevet és azonosítatlan várost használok.

A levél:
“Tisztelt Uram! 
Kovács Erzsébet vagyok, 43 éves. A déli országhatár melletti városban élek. 5 és fél hónapja halt meg a férjem, közel egy éves “gyógyíthatatlan” betegség után öngyilkos lett. Sajnos sem a betegségét, sem a halálát, még pszichiáter segítségével sem tudom zökkenőmentesen feldolgozni. Azóta mindenféle testi és lelki tüneteim vannak (alvászavar, menstruációs problémák, étvágytalanság, depresszió, önértékelési zavarok, kilátástalanság, jövőtől való félelem, stb). A honlapját tanulmányozva arra jutottam, talán Ön tud rajtam segíteni, akár pszi-sebészet, akár szellemgyógyászat, akár csakraharmonizálás útján.
Mivel dolgozó nő vagyok, és igen messze lakom Budapesttől, kérem, ha lehetőség van rá, úgy hétvégi időpontot szeretnék kérni. Amennyiben erre nincs mód, akkor egy hétfői, vagy pénteki napon tudnék elmenni Önhöz, ha úgy látja  van lehetőség a problémáim megoldására.
Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel: Kovács Erzsébet”

A levél fogadása után telefonon felhívtam a tisztelt hölgyet és tájékoztattam, hogy csak hétköznap tudom fogadni, így megbeszéltünk egy időpontot a kezelések elkezdéséhez. Pontosan elmagyaráztam a nyugati pályaudvartól az útirányt. A Hajós utcai rendelőig ez kb. 10 perc séta és igen egyszerû az útvonal. A megbeszélt időpontnál 15 perccel később felhívott telefonon, hogy valahogy eltévedt, és a parlament épületénél jár, nem érti, hogyan keveredett oda. Eligazítottam, hogy jóval túlment a Hajós utcán és kértem, menjen ki a Bajcsy-Zs. útra és vegye az irányt a nyugati felé és jobb oldalt megtalálja a Hajós utcát. Kb.10 perc múlva ismét felhívott, hogy újra eltévedt. Tanácsoltam, kérjen valakitől útbaigazítást, végül megérkezett. Mentegetőzött, nem érti hogyan tévedhetett el ilyen egyszerû rövid útvonalon Ő, aki bárhol jól tud tájékozódni.
A kezelés előtti beszélgetés alatt, amikor bizalmába fogadott, megnyílt és elmondta, hogy úgy érzi, az elhunyt férje szelleme a hátára van tapadva és beszél hozzá, fenyegeti, hogy magával viszi hamarosan. Napi rendszerességgel zavarta különböző módon. Elmondtam neki, hogy lehetőség van a férje szellemét a helyére küldeni, és az általa okozott problémák azonnal megszûnnek. Erről először hallani sem akart, mert az a tudat is vigasztalta, hogy még itt van és nem vesztette el végleg, annak ellenére, hogy egyre többet zaklatta. Elmagyaráztam neki a lélek útját a halál után, és hogy milyen veszély fenyegeti azt a lelket, aki nem tud, vagy nem akar elmenni a helyére. Elmondtam, hogy sok esetben a hozzátartozók nem engedik el azzal, hogy nem tudják elfogadni a halál tényét, és ezzel igen sokat ártanak az eltávozott szeretteiknek. A beszélgetés végén végül úgy döntött, hogy hozzájárul a férje szellemének a helyére küldéséhez. Felfeküdt a kezelõasztalra, az általam használt technikával megnéztem, valóban van-e rajta szellem. Az eredmény pozitív volt.
Megkezdtem a helyreküldést ez kb.10 percet vett igénybe. A mûvelet közben a hölgy remegett és sírt. A sírást, mint később megkérdeztem, a férjétől való elválás váltotta ki, de 2-3 perc után sokkal nyugodtabb lett. Megkezdődhetett a testi és lelki problémák kezelése.

A kezelés Szellemgyógyászati technika alkalmazása, csakraharmonizáláspszi-sebészeti energiaközlő beavatkozás segítségével történt.
A történtek, egy kezelés után: A fenti levélben leírt szervi panaszai, hangulati és érzelmi zavarai teljesen megszûntek.
Az, amin érdemes elgondolkodni: Mi vagy ki akarta megakadályozni, hogy eljöjjön hozzám ez a hölgy? Mi okozta a gyors felépülést? 
Mikor időpontról beszéltünk, nagyon szerette volna, ha hétvégén fogadom, hogy ne keljen neki szabadságot kivennie – hivatkozva a nagy távolságra. Végül úgy döntött, hogy az áldozatot neki kell meghoznia a gyógyulása érdekében…