fbpx

Húgyhólyaggyulladás kezelése pszi-sebész technika alkalmazásával

K.Z. 36 éves budapesti férfi.
2013.06.03. – án keresett fel a hajósutcai rendelõmben.

Orvosi diagnózis: Rendelõmben a 36 éves férfi elmondta 2011. évben húgyhólyaggyulladást diagnosztizáltak nála az orvosai. Különbözõ antibiotikum kezeléseket kapott, de a vizeléskor az égetõ érzés és fájdalom még két év elteltével sem szûnt meg. 
Az interneten talált rá az egészségedért honlapunkra, és olvasta a húgyhólyaggyulladás kezelése a pszi-sebész technika alkalmazásával eredményesen kezelhetõ. Több, húgyhólyaggyulladásból gyógyult páciens esetét tanulmányozta. A kérésére, húgyhólyaggyulladás kezelése megkezdõdött, a pszi-sebész technika alkalmazásával. A harmadik kezelést követõen érezte, hogy állapotában változás történik. 
Történet a kezelés után: 2013.07.16. – án a páciensünk, tejesen felépült, és az ötödik kezelés után az évekig fennálló tünetei teljesen megszûntek. A 2013.09.24. kelt levelében visszajelezte, a húgyhólyaggyulladás kezelése sikeres volt. Kérte: tájékoztassuk, mikor indul nálunk újra pszi-sebész tanfolyam, mert szeretné elsajátítani pszi-sebész technika alkalmazását. A környezetében sajnos többen is segítségre szorulnának. Sajnos jelen pillanatban is van olyan kedves fiatal ismerõsei, aki daganatos beteg, akirõl az orvosok már lemondtak, Õ pedig képesség hiányában csak szomorúan áll és tehetetlennek érzi magát.
Megjegyezni kívánom, a pszi-sebész tanfolyam hallgatói között, nagyon sok gyógyult volt páciensem vesz részt, akik erre elhivatottságot éreznek.