fbpx

Herezsugorodás, csípőízület kopás és vastagbélgyulladás alternatív kezelése

S. Károly 71 éves szolnoki férfi
2015. június 3.-án keresett fel bennünket a Váci úti rendelõmben

Orvosi diagnózis: Herezsugorodás, vastagbélgyulladás és csípőízületi kopás, amelyre már csípőprotézist javasoltak az orvosok.

A páciens felesége kérésére keresett fel bennünket, hogy segítsek a gyógyulásában a pszi-sebészeti technika alkalmazásával. Elmondta, a betegsége miatt, már három éve nem élnek nemi életet. Korábban mindig rendszeres volt a szexuális életük, melynek hiánya már zavarta a feleségét, és már a válás is felmerült benne. A páciens kérésére az alternatív kezelés sorozatot megkezdtem, melyen heti rendszerességgel vett részt. A páciens az alternatív kezelés sorozat alatt együtt működött, táplálkozási tanácsainkat betartotta. A 3. alternatív kezelés után jelezte, hogy a közérzete sokkal jobb, és elmúlt a puffadása, amely a vastagbélgyulladása miatt már évek óta jelen volt nála. A 8. alkalommal páciensem, már örömmel tájékoztatott, hogy szexuális ingerei beindultak. A további kezelések alatt a páciens ízületei is elkezdtek regenerálódni fájdalmai fokozatosan csökkentek, a heréknél is beindult a regenerálódás, amely ugyanolyan fájdalommal jelentkezett, mint amikor elkezdtek zsugorodni. Több esetben tapasztaltam már, amikor a páciens kigyógyul, a betegségbõl az ugyanolyan tünetekkel távozik, mint amivel jelentkezett. A 13. kezelésnél a páciens elmondta, hogy azon a héten már sikeres volt a nemi aktus a feleségével.

Történet a kezelés sorozat után: 2015.09.01. – én S. Tamásnak a pszi-sebészeti technikának köszönhetõen a vastagbélgyulladásból teljesen kigyógyult, csípőízülete teljesen regenerálódott a porc ízület újraképződött, az ízületi folyadék újra elkezdett termelődni, a herék újra egészségesen működnek és párjával újra élnek nemi életet heti rendszerességgel.