fbpx

Gyermekáldás támogatása pszi-sebészeti módszerrel

S. Szilvia 2014 januárjában keresett fel rendelőmben. Elmondása alapján férjével egy éve várják a gyermekáldást, mindhiába. Orvosi vizsgálatok szerint a fogantatás sikertelenségét a hölgy hormonális zavarai okozzák. A laborvizsgálat kimutatta, hogy a nem megfelelõ mennyiségû prolaktin és a nő testében lévõ magas tesztoszteron hormonszint miatt nem lehet babájuk. A szakorvos gyógyszeres kezeléssel próbált eredményeket elérni, de körülbelül fél év után a házaspár úgy vélte, más utat kell választaniuk. Nagy lelki teher mellett keresgéltek az interneten az alternatív gyógyászat lehetõségei után, ekkor találtak egészségedért rendelőmre a honlapomon keresztül.

Kezelés: 8 alkalommal, pszi-sebészeti technika alkalmazásával. Mivel az anyuka-jelölt sokat stresszelt az utóbbi időkben, lelki hátterét is rendezni kellett a hormonzavarok mellett. 2-3 pszi-sebész kezelés után már kiegyensúlyozottabbnak érezte magát, mely a gyermekvállalásnál egy fontos tényező. A következõ ovulációs szakaszban kifejezetten erősen érezte libidója növekedését, hormonszintjének pozitív változását orvosi teszttel is követte.

Történet a kezelések után: A hölgy figyelve tanácsaimra és betartva azokat, lelkileg kisimulva várta igyekezetei eredményét, nem sokkal később menstruációja elmaradt, boldogan újságolta, hogy a várandósságot jelzõ gyorsteszt eredménye pozitív lett.