fbpx

Fekélyes vastagbélgyulladás alternatív kezelése

K. Eszter 37 éves békéscsabai hölgy

2015.02.10-én egy régi páciensem ajánlására, és a tőle hallott pszi-sebészeti technika alkalmazásával történő eredményes kezelésemről keresett fel a Váci úti rendelőmben. A régi pácienst hasonló betegségből kezeltem ki.

Elmondása szerint 2010-ben diagnosztizáltak nála szigmabélnél gyulladást. Orvosilag nem kezeltette magát. 2014-ben ismét orvoshoz fordult, mert tünetei felerősödtek. Az újabb orvosi vizsgálatban leírtak szerint, az egész vastagbélre kiterjedõ gyulladás tűhegynyi véres fekélyekkel van tele. Jelenleg kórházi kezelés alatt áll és szteroidos kezelést kap. K. Eszter kérte, hogy vállaljam el a vastagbélgyulladás alternatív kezelését az általam eredményesen használt Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti módszerrel.

Kérésére a kezelést, már az első találkozáskor megkezdtem. És az első kezelés végén az elmondott tünetek alapján, összeállítottunk egy személyre szabott étrendet. Ezt követõen megbeszéltük, hogy a kezelés heti rendszerességgel kell végezni, hogy a vastagbélgyulladás pszi-sebészeti kezelésével, gyors és hatékony eredményt tudjunk elérni. két hét elteltével, már a harmadik kezelésen megjelent és örömmel tájékoztatott, hogy a hasi görcsei sokat csökkentek, a vérzése is csillapodott és a hasmenése megszűnt. Közérzete sokkal jobb és van étvágya. Páciensünk a gyógyulása érdekében teljesen együttműködõ volt, és az általunk javasolt étrendet tökéletesen betartotta. Még további 5 pszi-sebészeti kezelésen vett részt, amikor már a vastagbélgyulladás okozta tünetei tökéletesen megszűntek.

Történet a kezelés után: 2015.03.25.

Az orvosi kontrollvizsgálat igazolta a teljes gyógyulást a fekélyes vastagbél gyulladásos betegségből.