fbpx

Epekő eltávolítása alternatív úton

P. Lilla, 34 éves nő, Szegeden él,
2013 nyarán keresett fel egészségedért rendelőmben

Orvosi diagnózis: epekő

Frissen végzett hasi ultrahangja alapján megállapítást nyert, hogy az epehólyagban egy 14 mm nagyságú epekő jött létre. Az orvosi vizsgálatot eredetileg egyéb céllal végezték a páciensnél, de így szerencséjére fény derült az epehólyagban megbújó problémára. Lilla már korábban is észrevette, hogy zsíros ételek fogyasztása esetén rosszul érezte magát, de nem tulajdonított neki jelentőséget. Onnantól, hogy orvosilag is alátámasztották, hogy probléma van az epe területén, már egyre több tünetet vett észre magán, amik egyre gyakrabban jelentkeztek.

A páciens kérésére a kezelése megkezdődött a pszi-sebészeti technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. Az epekő kezelése nem csak fizikai, hanem lelki szinten is történt, mivel az ultrahang után egyre gyakoribb tünetei voltak a páciensnek, melyek valószínűleg pszichésen alakultak ki nála. A kezelés mellett páciensünket kértük, hogy tartsa be a megfelelő diétát, amit ajánlottunk neki.
Mivel páciensünk a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte, az ajánlott diétát megtartotta, így folyamatosan javult az állapota. Az optimális haladás érdekében hetente látogatott el rendelőmbe pszi-sebész kezelés miatt, így tünetei egyre enyhültek és lelkileg is egyre kiegyensúlyozottabbá vált.

Történet a kezelés után: 3 kezelés után már komoly javulást érzett páciensünk, lelki szinten egyre több pozitív változás ment végbe nála, 6 pszi-sebészeti kezelés elteltével pedig az epekő eltávolítása után teljesen meggyógyult. A kezeléssorozat után mint más eseteknél is, orvosi ellenőrző vizsgálatra irányítottuk páciensünket, így orvosi diagnózissal is megerősítették az epekő eltávozását.