fbpx

Depresszió alternatív kezelése

M.K. 42 éves budapesti nõ 
2009 májusában keresett meg e-mailben

Diagnózis: Depresszió. Levelében leírta, hogy több mint öt éve súlyos depresszió miatt szenved sokféle depresszió kezelése volt már, de nem járt eredménnyel egy sem, úgy érzi, egyre jobban elveszti a talajt a lába alól. Nagyon sok antidepresszáns gyógyszert kipróbált már a depresszió kezelése érdekében, de minden hiába. Írt arról is, hogy az öngyilkosság gondolatával is egyre többet foglalkozik.
Egy levélváltás után idõpontot kért és kérte, hogy kezeljem.

A depresszió kezelése 2009.május.16-án megkezdõdött a pszi-sebészeti technikával, heti egy alkalommal. A harmadik depresszió kezelése után már tapasztalható volt a változás és megbeszéltük, hogy kis léptekben megkezdjük az antidepresszáns gyógyszerek csökkentését. A hatodik kezelés után megkértem, keresse fel házi orvosát, beszélje meg vele a történteket és kérje, írjon fel neki gyengébb nyugtatót. A kezelések elõrehaladtával már a gyenge nyugtatót is le tudta tenni. A depresszió tünetei megszûntek, ezt követõen megkezdtük a depresszió kezelése után a levezetõ kezeléseket, azaz fokozatosan növeltük a kezelések közötti idõt. 
Történtek a depresszió kezelése után: A kezeléssorozat végére a páciens részére a depresszió, mintegy rossz álom maradt csupán – teljesen visszanyerte egészségét./Összesen tizenkét kezelésben részesült./