fbpx

Csontdaganat gyógyítása

M. Szilvia 37 éves dunaharaszti nő

2016. április 19 – én keresett meg a Váci úti Egészségedért rendelőmben

Orvosi diagnózis: csontdaganat, máj és tüdőáttét

Rendelőmben M. Szilvia 37 éves dunaharaszti nő elmondta, hogy az orvosok csontdaganatot állapítottak meg nála, amely átterjedt a májára és a tüdejére is. M. Szilvia sem kemoterápia, sem sugárkezelésen nem akart részt venni, így az alternatív gyógyászatot választotta. Az interneten talált ránk, az oldalunkat elolvasva döntött úgy, hogy a pszi-sebész alternatív gyógyászati technikát választja a gyógyulásához.

Kérésére a daganatos betegség alternatív kezelését megkezdtem, a pszi-sebész technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. M. Szilvia, hogy meggyorsítsa a gyógyulását, kezdetben heti 2-3 alkalommal járt kezelésre. Mivel a páciens heti 2-3 alkalommal vett részt pszi-sebészeti kezelésen, a gyógyulási folyamat ennek hatására, még gyorsabban beindult. M. Szilvia már az elsõ alkalommal nagyon fogékony volt a technika finom energiájára. A kezelések után mindig jól és energikusan érezte magát, elmondása szerint aznap éjszaka mindig mélyebben aludt. M. Szilvia a kezelés sorozat alatt végig együtt működött velem.

Fontosnak tartom, hogy megemlítsem, a páciens a tanácsomat megfogadva, mindig úgy gondolt magára, mint egy egészséges emberre. Ezt a pácienseimnél minden esetben igyekszem elérni, hogy ne legyen betegségtudatuk. Mert ez a tudat egyre jobban beépül a tudatalattiba, ez által, mint egy negatív program működik.

A hetedik kezelést követően a daganat elkezdett felszívódni, amely köhögés ingert váltott ki a páciensnél. A fájdalom és a feszítő érzés a tüdejében és a májában fokozatosan elkezdett csökkeni. A csontdaganatos területeken is a fájdalmak egyre enyhébbek lettek a kezeléseknek köszönhetően. A fájdalmak a tizenhatodik kezelés után, már teljesen megszűntek a köhögés ingerrel együtt. A csontdaganat és máj, tüdőáttét alternatív sorozat kezelése pszi-sebészeti technika alkalmazásával, összesen 21 hétig tartott, kezdetben heti 2-3 alkalommal majd heti egy alkalommal. M. Szilvia a levezető kezeléseken is részt vett, amely a kezelés sorozat után két hetente egy alkalommal, majd három hetente egy alkalommal történt. Nagyon fontos, hogy a páciens a levezető kezeléseken is részt vegyen. Tapasztalataim alapján a pácienst fokozatosan kell „leszoktatnunk” a kezelésekről és nem hirtelen, mert csak így történik meg a teljes gyógyulás, és így teljesen elkerülhető a visszaesés. Történet a kezelés után: 2016.09.07 -én miután érzékeltem a páciens felépülését, CT vizsgálatra küldtem és a tumor marker összes eredménye negatív lett. A páciensünk visszanyerte az egészségét.