fbpx

Csontdaganat alternatív úton történő kezelése pszi-sebész technika alkalmazásával

Baloghné Eszter 49 éves nő

Csontdaganat kezelése egy Békéscsabai asszonynál.

2013.02.04.-én keresett fel rendelõmben. Orvosi diagnózis: csontdaganat a combcsontokban, a medencecsontban, gerinc L1,2,3,4 csigolyákban -itt kifejezetten erõs és állandó fájdalmat érzett. Járása nehézkes és fájdalmas.
A páciens elmondta, 2010-ben méhdaganat miatt kivették a méhét, kemoterápiás kezelésen vett részt és sugárkezelést is kapott.            
A mûtét és a kemoterápia kezelés után tünetmentes volt. A 2012.11.03.-án végzett ellenõrzõ orvosi vizsgálaton daganatos elváltozásokat találtak a kismedence több pontján és ezen kívül még csontdaganat áttétek a combcsontokban, a medencecsontban gerinc L1,2,3,4 csigolyákban. A páciensem elhatározta, hogy alternatív kezelésekkel szeretné elérni a gyógyulását: már hallott róla, hogy sok ilyen esetben sikeres csontdaganat alternatív kezelés volt praxisomban a csontdaganat kezelés és más daganatos elváltozások kezelése is. Megbeszéltük, a kezelés heti egy alkalmas rendszerességét. A páciensem elsõ pár kezelés után jobb közérzete létrejött, a csontdaganat alternatív kezelése sokat csökkentett a fájdalmán, annak ellenére, hogy már nem szed semmilyen gyógyszert.      
A további kezeléseket követõen fájdalmai teljesen megszûntek és mozgáskorlátozottsága is megszûnt. A kezelések folyamán mindig ellenõrzöm a páciens gyógyulásának folyamatát, eredményét, és ha már nem érzékelek daganatos áttéteket, csontdaganat sem érzékelhetõ megkérem a pácienst, végeztessen orvosi ellenõrzõ kontroll vizsgálatot. Ebben az esetben is így történt, már nem érzékeltem sem csontdaganatos, sem daganatos áttéteket a kismedencében. A páciensem megkértem, jegyeztesse magát elõ egy CT vizsgálatra.

Történtek a kezelés után: 2013.05.24.-én a CT vizsgálat negatív lett, nem találtak áttéteket és csontdaganatot sem. A gyógyulás után levezetõ kezelést szoktam végezni, ami azt jelenti, ritkított kezelés 2, 3, 4, hetente egyszer. Erre azért van szükség, hogy a páciens fokozatosan szoktassuk le arról az intenzív energiáról, amivel kezeltük. A kezelés pozitív mellékhatásaként létrejön a testben más szervek regenerálódása is és lelkileg kiegyensúlyozott állapotba kerül, ami nem csak a gyógyulás elérésének köszönhetõ. Az, ami még nagyon fontos a daganatos betegségek alternatív kezelése után: nem jöhet létre soha áttét!!!