fbpx

Crohn–betegség alternatív kezelése

N.Károly. 45-éves budapesti férfi 2015.február 12-én keresett fel Váci úti  rendelőmben.

Elmondása szerint több éve szenvedett crohn-betegségben. A crohn-betegség emésztőrendszer ismeretlen eredetű krónikus gyulladásos bélbetegsége. N.Károly egy korábbi, crohn-betegségből gyógyult páciensünk ajánlására jelentkezett be kezelésre. Előre egyeztetett időpontban a crohn-betegségben szenvedő férfi kezelését megkezdtem, a pszi-sebészeti technika alkalmazásával. Már a harmadik pszi-sebészeti kezelés után sokkal jobban érezte magát, a kedélyállapota jobb lett, és a crohn-betegség okozta bélpanaszai is csökkentek.

Annak érdekében, hogy a testben gyorsabban és még hatékonyabban beinduljon a regenerálódási folyamat, a pszi-sebészeti kezelések alatt megfelelõ ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, étrendet állítottam össze a crohn-betegségben szenvedõ páciensemnek. Tájékoztattam, hogy a pszi-sebészeti kezelések alatt sokkal gyorsabban beépülnek a szervezetbe a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, ezért fontos az összealított étrend kiegészítők alkalmazása. N.Károly heti rendszerességgel pontosan részt vett a pszi-sebészeti kezeléseken, és az összealított étrend kiegészítők alkalmazását hiánytalanul betartotta.

Történet a kezelés után: 2015. április 9- én orvosi vizsgálat igazolta a teljes gyógyulását, a crohn-betegség már a múlté.