fbpx

Bakteriális prosztatameszesedés és potenciazavar alternatív kezelése

K.D. 30 éves budapesti férfi
2009.03.17.-én keresett fel a rendelõmben

Orvosi diagnózis: Bakteriális prosztatameszesedés és impotencia több hónapon át kezelték különbözõ gyógyszerekkel, de változás nem jött létre, sõt egyre súlyosabb lett a probléma. Végû sürgõs mûtétet javasoltak neki. Ezt követõen keresett fel rendelõmben.

Egy példa a születendõ karma kapcsán: Egy 30 éves férfi keresett fel súlyos prosztata probléma és súlyos merevedési zavar kezelése miatt. Kezelés elõtt minden esetben ránézek a páciensre, van e valamilyen karmikus összefüggés a betegségek kapcsán. Az eredmény pozitív lett. Így a kezelés lehetõsége is lekorlátozódott. Szerencsém volt, mert már a pszi-sebész kezelés elõtti beszélgetésen megállapítható volt ezotéria iránti nyitottsága, így elmondtam, a betegségek jelen életben létrehozott karma miatt jöttek létre. Tapintatosan kértem, vizsgálja át jelen életét, milyen negatív cselekedetbõl létrehozott karma okozhatja. Nem kellet sokat gondolkodnia, el is mondta rögtön, pedig nem kértem, csak annyit, ha megvan, javítsa ki a karmát. Ami a teljes gyógyulás érdekében elengedhetetlen. A negatív gondolatformák, cselekedetek, amitõl egy születendõ karma létrejöhet: Nõkhöz való viszonya, kapcsolataiban elõforduló rossz kalandok, nõket csak a szex eszközének tartotta. Tartós kapcsolat, házasság elképzelhetetlen volt számára. Beszélgetésünk után megígérte, komolyan elkezd dolgozni jelen karma átalakításán.

Hihetetlen akarattal formálta át eddigi gondolatformáit, nézeteit a nõkrõl – a karma, amiért a betegsége kialakult pszi-sebészeti kezelések mellett, megszûnésnek indult. Az eredmény: nagy ütemben elkezdõdött a gyógyulás, majd a prosztata problémákból és potenciazavarból meggyógyult teljesen. Végül kialakult egy harmonikus párkapcsolat. A levezetõ kezelések alkalmával megkérdezte „Feri, normális dolog az, hogy mostanában úgy ébredek minden reggel, hogy minden különösebb ok nélkül boldog vagyok? A válaszomhoz biztos nem szükséges magyarázat……