fbpx

Autoimmun betegség és egyéb problémák együttes alternatív kezelése (pajzsmirigy, hajhullás, stressz)

D. Éva, 20 éves miskolci lány
2012. 01. 26. – án keresett fel rendelõmben Édesanyjával

Orvosi diagnózis: Autoimmun pajzsmirigy betegség, a beteg immunrendszere szervei nagy része ellen immunválaszt indított el, gyulladást okozva a szervezetében.

Az autoimmun pszi-sebészeti kezelése és a pajzsmirigy kezelés az érkezést követõen a konzultáció után megkezdõdött heti egyszeri rendszerességgel. A konzultáció alatt ismertettem az anyukával és Évával: a kezelés eredményességéhez türelemre és kitartásra van szükség, elmondtam, már nagyon sok páciensem meggyógyult az autoimmun betegség és pajzsmirigy betegségbõl és teljesen megszûnt minden tünet nyomtalanul a kezelések hatására. Éva laboratóriumi leletei szerint a TSH érték 39,006 – volt Bõ két hónap után ez az érték lecsökkent 13,141 – re. Évának ezenkívül súlyos hajhullása is volt és rendkívül stresszes volt, amit a megfeszített tanulás okozott.

Történet a pszi-sebészeti kezelés után:
2013.03.02.- án a ellenõrzõ labor vizsgálat szerint TSH érték 2,257 értékre csökkent, mely jóval a referencia értéken belül van, mindez gyógyszeres kezelés nélkül történt, de orvosi felügyelettel. A pszi-sebészeti kezelésektõl megszûnt a stressz és a hajhullás is. Éva azóta tökéletesen egészségesen él és lelkileg is tökéletesen kiegyensúlyozott!