fbpx

A derékfájás (isiász, lumbágó) és idegbecsípődés alternatív kezelése

N.E. 50 éves budapesti nõ
2010.02.26.-án keresett fel rendelõmben.

A legutóbbi megkeresés oka: a gerinc lumbális szakaszán nagyon erõs idegbecsípõdés, csigolyasérv kialakulása volt. Elõttem ortopédiai vizsgálaton vett részt, az orvosok az idegbecsípõdés kezelésének érdekében sürgõs mûtétet javasoltak megoldásként. A páciensem elmondása szerint majd egy éves lábadozási idõre lett volna szüksége a teljes felépüléshez és rendszeres fizikoterápián kellet volna részt vennie az idegbecsípõdés kezelése érdekében. A beszámolójában kiemelte, nagyon fél a munkahelyének elvesztésétõl a hosszan tartó betegállomány következményeként.

Diagnózis: Õ már régi betegem-kezeltem már eredményesen kismedencei, epekõ problémákkal stb.

Kérte, hogy az idegbecsípõdés kezelését kezdjem meg ebben az esetben is, amennyiben látok valamilyen esélyt a javulásra. Tájékoztattam az általam használt technika hatásosságáról, amit a leghatékonyabb alternatív módszerként ismerek idegbecsípõdés kezelése esetén – a technikát alkalmazva megbízható hatást lehet elérni ezen a területen. A megbeszélt idõpontban megkezdtük az elsõ kezelést. (Részletségeirõl sajnos nem írhatok többet, mint hogy szimbolikus energiával történik, kézi rásegítéssel és semmilyen fizikai eszközt nem használok.)

Történet a kezelés után: Az elsõ kezelés alkalmával a páciens már fájdalomtól mentesen kelt fel a kezelõ asztalról. Azt hiszem, nem szükséges hangsúlyozni, menyire meg volt lepõdve. Még további négy kezelés kellett a teljes felépüléshez.