fbpx

8 cm-es tüdõdaganat eltávolítása pszi-sebészet alkalmazásával

B. Csaba 67 éves férfi Székesfehérvárról

2015.06.09-én keresett fel a pszi-sebészeti rendelõmben a Váci úton, a lánya kíséretében

Orvosi diagnózis: 8 cm-es tüdődaganat a baloldalon

Tünetek: gyakori köhögés, hátfájdalom, csökkent étvágy, gyengeség

A lánya elmesélte, hogy ő talált ránk az interneten a pszisebesz.hu weboldalunkon. Már régóta érdeklődik a pszi-sebészet technika iránt. Elmondta, hogy vele ellentétben apukája nem hisz az alternatív gyógyászatban.

A 67 éves férfit tájékoztattam a pszi-sebészeti technika működéséről, hogy csak akkor tudok segíteni, ha együtt működik velünk, és az általunk összeállított személyre szabott étrendet betartja. A székesfehérvári férfi kérésére a kezelését megkezdtem a pszi-sebészet technika alkalmazásával. A férfi heti rendszerességgel járt hozzánk, ez alatt végig együttműködött velünk, a személyre szabott étrendet betartotta. A 3. pszi-sebészeti kezelés után a hát fájdalmai elmúltak. Az 5. pszi-sebészeti kezelés után az orvosok megállapították a daganat visszafejlõdését. A 8- pszi-sebészeti kezelés után a páciens étvágya nőtt és elkezdett megerősödni. Összesen 26 kezelésen volt nálunk, a kezelés sorozat az elején a páciens kérésére 4 hétig heti két alkalommal, majd heti egy alkalommal történt, ebből 5 alkalom már csak levezetõ kezelésként szolgált. A levezető kezelést 5 alkalommal két hetes sűrűséggel alkalmaztuk.

Történet a kezelés sorozat után:

A pszi-sebészet kezeléssorozat után a CT vizsgálat szerint nem található tüdődaganat. A páciens kigyógyult a tüdődaganatból, visszanyerte az étvágyát és az életerejét.