fbpx

1,8 cm-es daganat a mellben, megmagyarázhatatlan puffadás és emésztési problémák

N. Gyöngyös 51 éves Budapesti hölgy
 
Orvosi diagnózis: 1,8 cm-es daganat a mellben, megmagyarázhatatlan puffadás és emésztési problémák
 
N. Gyöngyös Váci úti pszi-sebész rendelőmben keresett fel augusztus 11-én. Elmesélte, hogy egy évvel ezelõtt, egy magán rendelőben 1,8 cm-es daganatot érzékeltek a jobb mellében. Elmondta Ő az alternatív gyógyászat híve, ezért kemoterápiás kezeléssel nem kíván élni.
Sokat olvasott az interneten az alternatív gyógyászat különbözõ módszereirõl, technikáiról, és miután olvasta a weboldalunkon a pszi-sebészet által elért  sikeres gyógyulásokat, a pszi-sebészet mellett döntött.
 
N. Gyöngyös kérésére a daganat alternatív kezelését megkezdtem, amelyen heti rendszerességgel vett részt.   2-3 kezelés utána a páciens mosolyogva számolt be a kezelés pozitív hatásairól: mentálisan sokkal kiegyensúlyozottabb lett, az eddig folyamatosan jelentkező feszítõ érzés a mellében megszűnt és az emésztése is sokat javult. További kezeléseknél a gyomor fájdalmai elmúltak, emésztési panaszai teljesen megszűntek. A páciens az ajánlott étrendeket betartotta, a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte és a pszi-sebész kezelések előrehaladtával folyamatosan javult az állapota.
 
Örömmel tapasztaltam, hogy N. Gyöngyös mennyire fogékony a pszi-sebészet által közvetített energiára.  A kezelések alatt többször szabadultak föl lelki blokkok, amelyektől megkönnyebbült és 2-3 alkalommal testen kívüli élményei is voltak. A 15. alkalom után, már arról számolt be, hogy újra megjött a menzesze, amely 2 hónapja kimaradt neki. Sok nő páciensem számolt be arról, hogy az adott probléma kezelése mellett nem csak lelkileg, de fizikailag is megfiatalodtak.
N. Gyöngyös összesen 20 kezelésen és további 5 levezetõ kezelésen vett részt. A gyógyulás után levezetõ kezelést szoktam végezni, ami azt jelenti, ritkított kezelés 2, 3, 4, hetente egyszer. Erre azért van szükség, hogy a páciens fokozatosan szoktassuk le arról az intenzív energiáról, amivel kezeltük.                                                                                                                    
Történet a kezelés után:

A páciens mammográfiai leletei negatívak lettek. A kezelés sorozat alatt a páciens nem csak a daganattól szabadult meg, hanem az emésztési zavaraitól és a puffadástól és sok lelki blokktól is a pszi-sebészet által közvetített energia hatására. Lelkileg tökéletesen kiegyensúlyozott és sokkal energetikusabb emberként élheti tovább az életét.