fbpx

Kiss D Ferenc pszi-sebész terapeuta

Ismerd meg a pszi-sebészeti energiát és működését

A pácienseim kezelésénél egy igen magas rezgésű energiát alkalmazok a pszi-sebészeti technika alkalmazása által. 

Ami a legfontosabb, hogy egy regenerálódási folyamatot indít el a pszi-sebészeti energia az egész testben, az energetikai rendszerünkben.

Fontos tudni, hogy az ember legfontosabb lételeme, az energetikai rendszer és a lélek. Ez a kettő szorosan egymást támogatva, vagy akadályozva működik. Abban az esetben, mikor az energetikai rendszerünk és a lélek harmóniában működik együtt, nincs betegség, csak tökéletesen, egészségesen működő energetikai rendszer, lélek és test. Az egészséges energetikai rendszerünk magas rezgésen működik, így a testben nem tud teret nyerni semmilyen betegség.
 
Miért is? Mert minden kórokozó egy lelki trauma, ami egy betegséget létre tud hozni, és az mind alacsony rezgésen működik. A magas rezgésű energiaszinten működő embereknél, ezek mind képtelenek működni.
Mi történik akkor, ha az energetikai szintünk rezgése lecsökken a kritikus rezgésszám alá? Az emberi testben mûködõ energiacsatornák eldugulnak, és lelassul az energia szabályos áramlása, azaz energia blokkok jönnek létre. Ezeken a helyeken rögtön teret nyernek az alacsony rezgésû energiák, amik hamarosan a szervezet legyengüléséhez, és betegségek kialakulásának adnak teret. Nagyon fontos, hogy tudjuk a lélek nem képes egészségesen mûködni az egészséges energetikai rendszer nélkül, és ez fordítva is így működik. Ha a lélek beteszik meg, az energetikai rendszerünk is legyengül, és elkezd alacsonyabb rezgésszámon mûködni. A pszi-sebész, egy igen magas rezgésû energia közvetítésének köszönhetõen megtisztítja, és megemeli az energiaszintet, és ezzel párhuzamosan a lelki egészség is helyreáll. Ennek köszönhetõen helyreáll az egész ember egészséges mûködése, megszűnik a betegség fizikai testünkben történő kivetülése.
 
Felszívódnak a rákos daganatok, a polipok eltávoznak a testbõl, a toxikus anyagok kitisztulnak a szervezetünkbõl. A kóros elváltozásokat létrehozó majd éltetõ negatív energiákat távozásra kényszeríti a magas rezgésû pszi-sebészeti energia, ennek eredményeként a daganatok elhalnak, majd a szervezettisztító mechanizmusa kitisztítja a szervezetbõl az élettelen daganatokat.
 
Bizonyára felfigyeltek arra, hogy a testről keveset beszélek. Mi lehet ennek az oka?
 
Mert a test a lélek számára egy vetítővászon. Nem ott van a hiba, a vetítõvásznon csak az információ van kivetítve, mivel a lélek így figyelmeztet, hogy valami nem jól működik! Az egész hasonlít egy moziberendezésre. A mozigép az energetikai rendszerünk, a lélek a film, az alkotás, ez a kettõ a legérzékenyebb és sérülékenyebb.
 
A vetítővászon nem sűrűn szokott elromlani, és ha nem mûködik a mozi, kihívják a megfelelõ szakembert megnézni a filmet, nincs-e film szakadás. Ha van, összeragasztja azt, vagy ha a mozigép hibásodott meg, megjavítja azt.
Kedves Ferenc! Örömmel és hálás szívvel tudatom, hogy kislányom az autoimmun pajzsmirigy betegségéből meggyógyult! Szeretném ezt a jó hírt és a gyógyulása történetét másokkal is megosztani, mert tudom, hogy sajnos egyre többen találkoznak ezzel a kihívással.
Tisztelt Kiss Ferenc! Nagyon nagy örömmel tudatom Önnel, hogy a szept. 10.-i CT leletem teljesen rendben volt. Azaz tiszta a kismedence nincs daganat, meggyógyultam hála az Ön kezelésének, nagyon boldog vagyok és a családom is. Köszönöm a segitséget és továbbra is bízom az Ön gyógyító munkájában.

Hogyan történik a pszi-sebészeti kezelés?

A kezelések során a páciens felfekszik egy kezelőasztalra.
Első alkalommal egy előzetes állapotfelmérés alkalmával megvizsgálom a szervek működését, a hormon háztartását és megmérem a páciens auráját, majd ezután a csakráit is ellenőrzöm.
Ezt követően szellemgyógyászati technikával megtisztítom a csakrákat és az aurát, majd beállítom a csakrákat.

A közvetlen kezelés ¾ óráig tart, ennek 2/3 részénél a páciens hasra fordul. Ekkor kap egy újabb fejkezelést, majd a mellékvesekérget is kezelem. Ez a tenyércsakrán keresztül történik – azaz ezen a helyen a páciens testéhez érve ruhán keresztül sugárzik be az energia. A test ezen kívül nem kerül érintésre.

A kezelés idején halk zene szól, hozzájárulva a nyugalom megteremtéséhez a páciensben. A kezelés semmilyen negatív érzéssel nem társul, sőt, nagyon kellemes és pozitív érzetekről számolnak be általában a páciensek. Már elsõ alkalommal érezhetően megerősödik a vitalitásuk, lelki problémáikra könnyebben találnak megoldást.

Gyógyulások történetei